Categories
sindicat

FSANP, solicitare privind înlăturarea plafonării la normele de hrană și echipament

Conform OUG 114/2018 și anul acesta normele de hrană și echipare se vor mări pe hârtie înainte să se mărească pe carduri (sau deloc). Ar ajuta, deci, dacă apare în timp util un act normativ care să facă o excepție la ceea ce e deja o excepție.

 

Solicitare FSANP -Inlaturare plafonare norme de hrana si echipare.pdf
Solicitare FSANP -Inlaturare plafonare norme de hrana si echipare

În context

ANP, clarificări privind majorarea normei de hrană

Propuneri în Parlament pentru actualizarea normei de hrană

DOCUMENT | ANP, intrucțiuni pentru salarizarea personalului din penitenciare în 2020

12 replies on “FSANP, solicitare privind înlăturarea plafonării la normele de hrană și echipament”

Iertați-mă că sunt off topic, dar ce se mai aude de concursuri sau de incadrările pe perioadă determinată? Ambele variante sunt așteptate de foarte multă vreme. La ce să ne așteptăm în viitorul apropiat? Vă mulțumesc!

S-a terminat o prima serie. Nu stiu daca mai urmeaza. In viitorul apropiat ne asteptam la concursuri normale.

Off topic..
Urez colegilor de la Poarta Albă “Paște fericit”!!!
Înțeleg că sărbătoresc……. din nou!!!!
Poate se sesizează și ANP-ul și trimite urgent!! o adresă la Poarta Albă, in legătură cu acordarea drepturilor personalului (salarizare, sporuri, zile libere, etc.) într-o atare situație!!! 😀😀😀
P.S. Vor beneficia (din nou) deținuții de “masă festivă”, sau hrana spirituală distribuită de Teodosie ar fi suficientă???
In ce țară traim……

Din gura unui Director de penitenciar se pare că DG a recomandat ce personal sa beneficieze de celebrul 50% spor de merit. Daca afirmația nu vi se pare gravă sau chiar penala poate obțineți și niste recomandări cu privire la concursurile iminente, că poate unii nu corespund și deja învață degeaba.

Buna ziua, legat de echipament am o intrebare domnule președinte: există șanse ca pana la sfarsitul anului sa primim în unități “noul” echipament? In cazul in care nu primim nici anul acesta e legal sa purtam ( ne cumpărăm noi ) tricouri inscripționate cu poliția penitenciara și cu noul însemn heraldic pe mânecă?, ca vine vara și nu știm ce echipament sa ne cumpărăm inscripționate sau nu ,pentru a fi în legalitate și a se evita discuțiile.

Va puteți cumpara tricouri care sa îndeplinească condițiile de legalitate din actualul ordin, cel in vigoare . Cand noul ordin va fi aprobat va puteți achiziționa tricouri cu noile semne. Nu mai purtați echipament impopistrat in toate felurile, respecți-va ținuta, statutul . Mai avem putin si venim îmbrăcați ca la fabrica .

Urma scapa turma. Adica, exact precum de obicei, noi si cu MAI am ramas de caruta. Atunci cand se va putea la ei, se va putea si la noi. La urma. In acest timp, cei din MApN, SRI, STS si altii, se bucura de drepturile legale. Cat despre 50 la suta, decat sa imi fie bagat pe gat, fortat, chiar daca am sau nu nevoie, mai bine dati-mi dreptul legal, daca merit. Desigur, atunci cand Coarna trebuia criticat, nu ezitam sa o fac, din punctul meu de vedere. O zi buna, va dorim!
https://www.snppc.ro/26-05-2020-solicitare-pentru-acordarea-titlului-de-specialist-de-clas-asemenea-celorlalte-structuri-din-familia-noastr-ocupa-ional-bd10326

Off topic, dar am.nevoie de clarificare: in timp ce la nivel de unitate se aduc acuze ca la nivel inalt se intamplau niste matrapazlacuri in Fsanp, acestea fiind constatate si stand la baza cererii de iesire a sindicatului local de sub obladuirea Bucurestiului, inteleg totusi ca Fsanpul mare s-a debarasat de cateva unitati rauplatnice. E adevarat? Noi care am.cotizat am ramas in afara acordului colectiv de munca?

Din pacate, da. Unii se luptau pentru neveste in loc sa se lupte pentru membrii de sindicat. Pana la urma si-au luat sindicatul pe nume propriu si n-au mai platit cotizatie. Am fost nevoiti sa-i suspendam, dupa care au cerut dezafilierea. Tot pe persoana fizica.

Buna ziua! Vroiam sa va intreb daca aveti informarii cu privire la o data estimativa privind sesiunea de mutari? Multumesc!

Comments are closed.