Categories
penitenciar

Agent de la Penitenciarul Poarta Albă arestat pentru corupție

Aflăm din presă că un agent de la penitenciarul Poarta Albă – secția Valul lui Traian a fost arestat pentru corupție. Povestea nu-i tocmai clară în comunicatul oficial, dar flagrantul s-a întâmplat.

Un agent de la Penitenciarul Poarta Albă a fost reținut după ce a primit mită țigări și papuci by FS ANP on Scribd

În context

‘Sponsorizarile’ de la detinuti-vip, compromisuri extrem de compromitatoare

Penitenciarul Bacău, agent condamnat pentru corupție

Se întâmplă rar, dar se întâmplă. Unii aleg să trădeze și să schimbe uniforma cu zeghea

16 replies on “Agent de la Penitenciarul Poarta Albă arestat pentru corupție”

Ma gandesc cum sant selectati cei care fac si sant prinsi, de cei care nu sant prinsi. La ceva timp mai cade cate un guvid.

Papuci și parfum? Omu’ se pregătea de plaja.Sau concediu că țigările in vest sunt scumpe.

Da’ de unde…omu ‘ nostru din povestea cu cantec si-a luat papucii si s-a dus in…… Acu’ nu stiu ce sa spui,da’ pe la astia parca se poarta coruptia mica….i-ai frate procuroare pe grangurii mari..ce nu stim noi ca omu nu putea singur sa faca ce promisese…? Adica pe rechini …. Ca se cam termina treaba cu covidul si noi uitam de spaga?!

Dacă nu ar fi fost plafonate normele de hrană și echipament, poate “colegul” nu ar fi fost ispitit….😜!!

Oare pe ce trimestru a primit 50%?
Pe trim 1 s au 2?
Întrebarea e:
De ce pica doar agenții?

Nu pica doar agentii. Recent era ditamai adjunctul pentru paza. Nu de la Iasi cum s-ar fi astepya unii ci de la Tulcea.

La Tulcea mai trebuiau luați încă doi mari că nu erau străini de ce făcea al treilea!Cardasia era mult mai mare.Colegii de la Tulcea știu mai multe!Interesant de urmărit cum se va termina povestea cu cel în cauză nu de alta dar ne-am lămurit cu justiția română în cazul celor doi agenți de la tot de la Tulcea.

Si dvs dle presedinte…da’ de ce sa pice doar adjunctul…. o fi sfant “plinul”/generalul?Acu’ ca spuneti de Iasi,o fi ceva si pe la moldoveni? Zona asta cu ” covidul “…da’ nu este cu leac….Sa fie vorba de pontajul printisorilor…. hai ,nu ne mai dati cu violete,cum dau astia prin biroaie…!

D-l Gonzo e fostul cumnat al fostului mare sindicalist Ailincai, fost sef la spital, la Poarta Alba si pe urma al sectiei exterioare Valu, actual sef al politiei animalelor la Poarta Albă si actual catindat la primaria Poarta Albă, la Delicoti, ati ghicit.
Gonzo avea state vehi intr-ale coruptiei, dar la nivel mic, aia mari doar il acopereau. A se vedea comentariile din Replica.online, unde apar si alte nume.

Puscaria e un mediu toxic, care te consuma fizic si psihic. Am vazut de curand un agent care a venit la seviciu apt si a plecat acasa abia vorbind si clatinandu se pe drum🤣🤣🤣

Da, da Burtosule,e vorba de “Un om necajit” de M Sadoveanu,adica nu, e ala de la Puerto Blanca. Il strangeau pantofii,adica nu, amintirile…din puscarie.

Da și fiind “stresat “maxim dl banuta la numit sef schimb sa si mai revina omu 😂😂😂

E un exemplu pentru cei noi angajați, data viitoare, care va fi sigur, îl vom filma, ca să fie temă de studiu pentru școala târgu ocna 😎

Cum decriptez eu poza in care apare suspectul si nevinovatul Fl C,inteleg ca spune cam asa- m-am descurcat si de data asta,in p–a mea!

Comments are closed.