Categories
sindicat

FSANP, concursuri de trecere a agenților în categoria ofițerilor de poliție penitenciară

Zilele trecute am cerut ANP să organizeze concursuri de trecere a agenților în categoria ofițerilor de poliție penitenciară, având în vedere că potrivit legii 145/2019 acestea se organizează anual.

Solicitare FSANP -Trecerea agentilor in randul ofiterilor
Solicitare FSANP -Trecerea agentilor in randul ofiterilor

Articolul 96, alin. (1) din Legea 145/2019 privind Statutul polițiștilor de penitenciare prevede următoarele:

(1) Trecerea agenților în categoria ofițerilor de poliție penitenciară se realizează prin concurs organizat anual, în limita posturilor prevăzute în statele de organizare ale unităților de penitenciare, dacă sunt îndeplinite condițiile prevăzute în prezenta lege.

În vederea unei bune colaborări, vă oferim deschiderea noastră spre un dialog contructiv, bazat pe încredere și respect reciproc.

În context

MJ, proiect privind concursurile de ocupare a posturilor vacante de polițist de penitenciare

Proiect de Ordin privind angajarea fără concurs în penitenciare

Observații MJ la proiectul pentru organizarea și desfășurarea concursurilor în penitenciare

14 replies on “FSANP, concursuri de trecere a agenților în categoria ofițerilor de poliție penitenciară”

Anual nu a fost și anul trecut și ia durut la ciocan de noi ! Dl președinte pana nu faceți reforma in Anp sa schimbam niște viitori chestori de acolo nu se schimba nimic in unități ! Suntem ca in 91 , cu respect

Reforma in ANP? O gluma buna.Daca ai sa te uiti, prin ANP sunt numai rude de diferite gade plus rude prin alianta.Ce reformezi?Asa a fost si asa o sa fie din pacate.

Reforma în ANP?
90% dintr e ei sunt rude și cred ca pt a reforma ANP trebuie DESFIINȚAT.
Are perfecta dreptate dl RUDOLF,
MAFIA din ANP e prea mare și nu poate avea loc nici o REFORMA!

Domnule Dumitrascu, va rugam sa ne lămuriti intr-o problema, avem voie sa bem bere fără alcool in pușcărie ? Sa ne luam la pachet când intram in tura ? Dacă da, va rugam sa comunicați anp ului sa transmită in unități o adresa in acest sens . Dacă nu, care sunt argumentele ? :)))

N-aveti voie sa consumati si sa introduceti bauturi alcoolice. O adresa in acest sens insa nu vad nici necesara nici utila. Maine poimanine o sa ne ocupam de solicitari legate de informarea unitatilor despre faptul ca apa e uda si roata e rotunda.

V-am intrebat de bere fără alcool . Sunt unități unde nu se permite sa bei bere Fără alcool

Am inteles ce ati intrebat. Si, v-am raspuns. Nici consumul de berbecut la protap nu e interzis. Asta nu inseamna ca maine vorbesc cu DG Ungureanu sa transmita in unitati o adresa in sensul asta. Unele lucruri le mai lasam si pe seama logicii elementare. Toti suntem testati, sigur o avem. Altfel nu lucram in domeniul asta.

De ce te-ai chinui cu o bere falsa? Daca vrei suc bei fanta.Si te pastrezi pana ajungi acasa la una adevarata.

Și care sunt unitățile, în care se CONSUMA?
Sincer consider ca unii au ajuns din greșeală în sistemul acesta și VIOLEAZĂ aceasta meserie.
Am o intrebare:
Dacă ești la permanenta(acolo unde nu e EOS) îți aduci și PAPUSA(aia care se UNFLA).
EȘTI PENIBIL!
UNII au luat o pe armatura.
Mulțumesc!

Uite de ce nu se fac concursuri de trecere in corpul ofiterilor…. Ajunge unul ca asta comisar care vrea sa bea bere fara alcool el in unitate… Nu ANP ul trebuie reformat… Intreg sistemul penitenciar trebuie reformat. NU MAI EXISTA RESPECT, IERARHIE, BUN SIMT… Stim doar sa bagam cardul pe 10 si sa luam, iar când ni se cere sa facem ceva ne dam loviti si intram in medical sau fugim la sindicat… Oare cum va tine pamantul asta?

Bravo MIHAI!
Ai perfecta DREPTATE și sunt F mulți cei care urmăresc numai avantaje, iar despre OBLIGAȚIILE, nici nu le știu!

SA FIM SERIOSI, CHIAR CREDETI CA VETI ELIMINA, EVENTUAL DIMINUA, ANGAJAREA/OCUPAREA POSTURILOR DIN SISTEM, MAI ALES DIN ANP, FĂRĂ PILE? AU TRECUT 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE SI LA CAPITOLUL ASTA SUNTEM TOT ACOLO, POATE CHIAR MAI RAU. IN UNELE UNITATI ZECI DE ANI S-AU TINUT POSTURI VACANTE DE OFITERI PENTRU A FI OCUPATE DE CINE TREBUIE, CÂND TREBUIE.

Comments are closed.