Categories
sindicat

Proces câștigat pe fond de sindicaliștii de la Penitenciarul Spital Rahova

Tribunalul București admite în parte cererea de recalculare a indemnizațiilor de concediu cu includerea tututror sporurilor pentru membrii Sindicatului Frăția din Penitenciarul Spital Rahova, în sensul că se referă la perioada 25.08.2016-19.07.2018.

Complet: C2 Fond-CA
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea pentru perioada anterioară 24.08.2016, ca prescrisă. Admite, în parte, cererea precizată.

Obligă pârâţii să recalculeze indemnizaţiile de concediu cuprinse între 25.08.2016-19.07.2018 pentru perioada de timp în care funcţionarii şi-au desfăşurat activitatea prin luarea în considerare a sporurilor care nu au fost incluse în respectivele indemnizaţii, respectiv sporul pentru muncă în condiţii vătămătoare şi sporul pentru activitatea desfăşurată în condiţii grele de muncă.

Obligă pârâţii să plătească diferenţele dintre indemnizaţia de concediu plătită şi cea cuvenită, actualizată cu rata inflaţiei şi dobândă începând cu data scadenţei şi până la data plăţii. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea urmând să fie depusă la sediul Tribunalului Bucureşti.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 03.06.2020. Document: Hotarâre  1535/2020  03.06.2020 (sursa: Tribunalul Bucuresti)

În context

ANP pregătește informațiile solicitate de instanță în procesul privind recalcularea salariilor

Un nou proces câștigat de sindicat la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă

Încă un abuz al șefilor Penitenciarului Gherla împotriva angajaților anulat în instanță

One reply on “Proces câștigat pe fond de sindicaliștii de la Penitenciarul Spital Rahova”

Felicitari!
Pe cand un proces prin care sa se puna in aplicare articolul privind sprijinul politistului in achizitionarea/construirea unei locuinte?

Comments are closed.