Categories
penitenciar

ANP despre festivități în vremea coronavirusului

ANP transmite noi indicații în legătură cu organizarea activităților prilejuite de Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare. Pe scurt, fără festivități și atenție la coronavirus.

E drept că ne-am cam relaxat cu toții deși cifrele referitoare la evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus ar trebui să ne îngrijoreze, dar iată că ANP nu renunță la măsurile de siguranță medicală chiar dacă pentru unii dintre noi nu mai par utile.

Adresa ANP respectare masuri de prevenire a extinderii epidemiei de COVID – 19 de Ziua personalului din pen… by FS ANP on Scribd

În context

ANP, clarificări pentru 29 iunie – Ziua personalului din penitenciare

7 octombrie, Ziua Internațională a Muncii Decente

Ziua Internațională a Educației din Penitenciare

9 replies on “ANP despre festivități în vremea coronavirusului”

Știiți cumva de ce pe timpul starii de alerta ,examenele pentru institutiile de stat nu se pot organiza,dar examenele de bacalaureat da?

Din pacate, nu stiu. Sunt anumite mistere pe care nici macar subsemnatul nu le poate deslusi :).

:)) mulțumesc mult,poate dacă se ivește ocazia si vă aduceți aminte, poate puneți o intrebare la cine trebuie.

pentru ca instituțiile de stat își pot desfășura activitatea ca și până acum cu resursele umane existente. absolvenții de liceu au nevoie de diploma de bac ptr. a se inscrie la facultăți sau pentru a-si cauta un loc de munca in privat.

Cu tot respectul,incoerentă totală.Vorbesc despre posibilitatea de a se putea organiza concursuri.Ok nu sunt posturi disponibile nu se scot la concurs.Si pana la urma fiecare este liber sa lucreze unde-i place.

Dle Aurel,ne puneti pe toti astia ,de stim sa citim,pe ganduri.Intrebarea dvs e asa de grea, ca ma gandeam cine ar putea sa raspunda cat mai exact,ca sa fiti multumit. Ei bine,domnule, daca aceste “institutii de stat” ar organiza concursuri/examene si vor avea un numar de admisi,unde-i va scolariza? In corturi sau sub cerul liber, ca e vara….. vedeti dvs mai sunt unele probleme cu covidul asta 19 sa nu fie 20… cine stie in ce se transforma ca spun unii e mutant rau ,la care se adauga capacitatea de reproductie….. Cei care dau bac-ul ,l-au dat si gata, se duc pe la casele lor, dar elevii sau studentii din institutii,unde se duc? La buna vedere,si daca gresesc ,gresesc ca sunt pacatos.Intreaba si matale pe unii care citesc misterele,oameni luminati,gen Antim sau dl ala… Al Cu Praz, oameni dotati…Si mai vedeti dvs,nimeni nu stie ce va face covidul…erau programe de lucru pana in august….

:)) Mulțumesc pentru raspuns, atunci să sperăm că covidul va fi anihilat cât de curând

Dle Aurica sau Auras,la romani este o vorba-romanul moare cu speranata. Mi-a parut bine,un om oarecare !

Comments are closed.