Categories
sindicat

ANP despre concursurile pentru posturile vacante de polițiști de penitenciare planificate în 2020

ANP ne informează despre planurile pe care le are referitor la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante de polițiști de penitenciare planificate în 2020.

ANP despre concursurile pentru ocuparea posturilor vacante de polițiști de penitenciare planificate în 2020
ANP despre concursurile pentru ocuparea posturilor vacante de polițiști de penitenciare planificate în 2020

După aprobarea Regulamentului privind modul de organizare şi desfăşurare a concursurilor/examenelor de ocupare a posturilor vacante de poliţist de penitenciare şi a Procedurii de desfăşurare a verificărilor specifice şi criteriile de apreciere a comportamentului corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist depenitenciare,

precum şi a deciziei directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor referitoare la metodologiile de desfăşurare a probelor de concurs, Administraţia Naţională a Penitenciarelor va iniţia, pe parcursul anului 2020,

în funcţie de contextul epidemiologic actual şi de existenţa fondurilor bugetare, mai multe proceduri de scoatere la concurs a posturilor vacante din sistemul administraţiei penitenciare, atât de conducere, cât şi de execuţie.

În prezent, conform prevederilor art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe durata stării de alertă, sunt suspendate concursurile pentru ocuparea posturilor sau funcţiilor vacante şi temporar vacante din instituţiile şi autorităţile publice.

De asemenea, menţionăm că, prin adresa nr. 39177 din 25.06.2020, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a comunicat unităţilor penitenciare tipurile de posturi stabilite pentru a face obiectul unei prime etape de concurs, urmând ca acestea să transmită numărul posturilor vacante pe care le consideră prioritare a fi scoase la concurs. (Sursa: ANP 7926 – DMRU – 30.06.2020)

În context

ANP, proiect privind concursurile de ocupare a posturilor vacante de personal civil în penitenciare

FSANP, concursuri de trecere a agenților în categoria ofițerilor de poliție penitenciară

MJ, proiect privind concursurile de ocupare a posturilor vacante de polițist de penitenciare

3 replies on “ANP despre concursurile pentru posturile vacante de polițiști de penitenciare planificate în 2020”

Comments are closed.