Proiect ANP, modificări la examenul de certificare a calificării pentru agenții de penitenciare

Proiect ANP, modificări la examenul de certificare a calificării pentru agenții de penitenciare

ANP transmite pentru observații proiectul pentru modificarea și completarea Anexei nr. 2 la Ordinul Ministrului Justiției nr. 2412/C/2013.

Pentru cei interesați proiectul se referă la Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna şi a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de certificare a calificării profesionale de agent de penitenciare la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

În context

Admitere 2020: Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare – Târgu Ocna

ANP, proiect privind admiterea la Scoala de Agenti de Penitenciare – Targu Ocna

Graficul privind admiterea la Școala de Agenți de Penitenciare, pe site-ul ANP

Published by Sorin Dumitrascu

11 comments on “Proiect ANP, modificări la examenul de certificare a calificării pentru agenții de penitenciare”

 1. Bună ziua, este posibil ca admiterea la Școală de politie de la Tg. Ocna sa se realizeze pe baza mediei de la bacalaureat?

 2. Buna ziua. Nu am inteles exact care este medoda de admitre, ete pe baza sustinerii proiectului online? Nu se mai dau grilele la lb romana si istorie si proba fizica? Multumesc.

   1. Eu m-am referit pentru Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, insa nu am intels daca admiterea se face doar pe baza acelui proiect.

    1. Concursul se da pe baza informatiilor pe care le aveti in anuntul de concurs. Un proiect e un proiect, nu poate constitui baza legala pentru un concurs.

 3. Domnule presedinte, va rog sa editati putin titlul postarii!
  Proiectul de ordin se refera la promotia 2019-2020, care este acum in scoala, candidatii inscrisi pentru admiterea de anul acesta se agita pentru ca au “vazut” ceva despre online! Online va fi examenul de ABSOLVIRE nu concursul pentru ADMITERE in Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare! Multumesc frumos!

  1. Proiect de OMJ privind modificarea anexei 2 la Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna şi a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de certificare a calificării profesionale de agent de penitenciare la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

 4. Proiectul se refera la ANEXA II, care reglementează organizarea și desfășurarea examenului de certificare a calificării profesionale de agent de penitenciare pentru elevii școlarizați de către Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/201606

  Ordinul este intr-adevar 2412/2013, cu titlul “Metodologie de organizare și desfășurare a concursului de admitere în Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna și a Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de certificare a calificării profesionale de agent de penitenciare la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna! PROIECTUL de ordin va modifica reglementari referitor la organizarea și desfășurarea examenului de certificare a calificării profesionale de agent de penitenciare! Se va modifica ANEXA II, nu ANEXA I – admiterea!
  Va multumesc frumos!

Comments are closed.