15 thoughts on “Ministerul Justiției despre motivarea salarială a polițiștilor de penitenciare

 1. La aia cu 75 nu a controlat nimeni pe nimeni asa că a fost jaf in toată regula.In unele cazuri.

 2. Motivare maxima:18 ani vechime ,17 numai de secție(ri si rms),fb în fiecare an.niciodata propus pt 50%,in schimb sunt abonați fochistii, electricienii dispecerele,secretarii.trageti singuri concluzii!!!

  1. Practica specifica in fiecare unitate penitenciara, ”corbii intre ei se felicita”

 3. o intrebare …am vazut acveasta prevedere referitor la vaucher turistic
  ..Nu mai există, însă, obligativitatea ca personalul să beneficieze de decontarea acestor servicii doar pe timpul concediului de odihnă. Astfel, potrivit legislației fiscale, contravaloarea serviciilor turistice nu se impozitează pe perioada concediului de odihnă. În celelalte cazuri, când personalul nu se află în concediu de odihnă, valoarea decontată se supune impozitării cu 10%.

  am vb la unitate si mi se zice ca taxele si impozitul ar fi cam 40 % din suma ,nu voi fi in concediu ,in recuperari o sa fiu.

  ma lamureste cineva din sectorul financiar.multumesc.

 4. Domnule Dumitrascu,
  In discutia de azi de la ANP nu s-a mai discutat de aplicarea deciziei 51 a ICCj si despre grupul de lucru pentru aplicarea deciziei?
  A cam intrat la sertar subiectul asta pt ANP si unii colegii din aparatul central dau ca si pierdut castigul pe care il credeam ca va fi obtinut cu ridicarea coeficientilor sau alte elemente…

  1. Ba da. S-a discutat. Am stabilit ca in jurul datei de 20 iulie va fi o prima intalnire a acestui grup de lucru. Daca unii dau ca si pierdut ceva ce e castigat in instanta e problema lor.

   De regula pentru ca e mai cool sa faci pe pesimistul decat sa insisti pentru o solutie. Dar, e plina lumea de dobitoci care se bucura de pe margine cand ceva nu merge. Nu stam in loc de dansii.

   1. Va spun 100% ca cei din conducerea celor multi si galbeni nu sustin absolut deloc acest castig ,ba chiar sustin ca este demotivanta ridicarea coeficientilor la maximul functiei detinute si ca nu mai exista “cariera” etapizata .
    Nu am intalnit ca un sindicat sa nu sustina castigul membrilor ei…..
    Multumim inca o data pt sustinere.

    1. Poate ma repet, dar nu ne intereseaza ce nu fac altii, ne intereseaza ce facem noi.

     1. Tocmai deasta aveti respectul nostru.
      In incheiere,neoficial ,credeti ca reusim pana la finalul anului sa obtinem beneficiile deciziei 51 a ICCJ , beneficii reflectate in salariu?

  2. Timpul trece, daca anul asta nu reusim , o sa avem un an pierdut. Cel mai bun raspuns pentru ”anp-eu”, ”mj-eu”, este instanta! Stransi cu usa altfel nu se poate, suntem satuli sa fim pe locul 2!

 5. Domnule Presedinte,vi se pare normal ca dupa 25 de ani de cariera ,sa nu iau niciodata50%?vi se pare normal ca un nou venit de un an sa ia?cine raspunde pt irosirea banului public?

  1. Daca discutam de majorarea de 50% pentru lucrari de exeptie si misiuni speciale trebuie sa primeasca cine merita si conditiile sunt stabilite in lege. Vechimea nu e insa un criteriu. Subsemnatul de exemplu n-a primit nicio data nici 50% si nici salariu de merit, si au fost vremuri cand eu le semnam. Au fost altii mai merituosi 🙂

   1. Daca mai punem la socoteala ca acele criterii au fost facute pentru unii….avem tabloul complet.

    1. 🙂 N-au fost pentru unii ca noi, au fost pentru alții mai vrednici se pare.

Comments are closed.