Categories
penitenciar

ANP, două cazuri de coronavirus la aparatul central

Doi politisti de penitenciare din aparatul central al Administratiei Nationale a Penitenciarelor au fost confirmati cu noul coronavirus. Activitatea continuă în regim de avarie după ce ieri s-a efectuat o nebulizare generală în sediu.

“Va informam ca doi politisti de penitenciare din aparatul central al Administratiei Nationale a Penitenciarelor au fost confirmati pozitiv la testul efectuat pentru SARSCoV-2. Acestia isi desfasoara activitatea in cadrul Directiilor Managementul Resurselor Umane, respectiv Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar.

Pe parcursul exercitarii atributiilor de serviciu, politistii de penitenciare au purtat echipament de protectie. Odata cu debutul simptomatologiei COVID-19, persoanele in cauza au notificat conducerea institutiei si nu s-au mai prezentat la serviciu”, anunta joi ANP.

Din punct de vedere administrativ, in conformitate cu prevederile metodologiei de interventie a sistemului penitenciar, angajatii identificati contacti au fost scosi din activitate si vor ramane la domiciliu.

Prin aplicarea programului de lucru secvential, a procedurilor de lucru la distanta, telemunca si videoconferinte, institutia isi mentine functionalitatea, precizeaza ANP.

Au fost dezinfectate caile de acces si spatiile de lucru, inclusiv prin nebulizare, urmand a fi aplicate, in continuare, masurile cu caracter de preventie si recomandarile Directiei de Sanatate Publica Bucuresti. (sursa: ANP via ziare.com)

În context

ANP, noi măsuri pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus

ANP despre festivități în vremea coronavirusului

ANP, noi dispoziții privind protecția personalului și prevenirea extinderii epidemiei de coronavirus

7 replies on “ANP, două cazuri de coronavirus la aparatul central”

Intră pe site-ul anp la secțiunea mass-media, comunicate de presa 2020 și afli tot ce te interesează în legătură cu cazurile de îmbolnăviri în rândul personalului….
Hai că nu-i așa greu…

Doar că nu sunt două, ci mai multe, iar ANP are nesimțirea de a trimite, în continuare, controale în unități. Chiar dacă personalul nu contează, poate ajunge la deținuți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *