Mass-media despre liberații din promoția 2020

Mass-media despre liberații din promoția 2020

Știre de weekend, preluată prin presă: din penitenciare se liberează deținuți. Culmea, majoritatea sunt infractori din categoria criminal, tâlhar, violator ori hoț. 

Probabil că unii chiar credeau că sunt victimele sistemului. Niște victime ale statului paralel și ale justiției anti-popor. Asta fiind o linie de luptă importantă a unei părți a propagandei.

Important așadar să avem o imagine referitor la cine mai trece prin penitenciar, dar absolut de suprafață și pe coarda care face rating ca abordare. Mai jos articolul care face recenzia liberărilor din acest an.

În context

ANP, Strategia de reintegrare socială a deținuților 2020 – 2024

Re-educare în România: Infractorii profită, victimele plătesc

Liberarea condiționată din penitenciare, încontro și pentru cine?!

8 thoughts on “Mass-media despre liberații din promoția 2020”

 1. Buna seara Dl Președinte! Se merita un articol privind modul de 6 luni cu ore suplimentare și SD al policemenilor gen Jandarmerie (cdt) unde lumea se aranjează și se favorizează .Multa mizerie ascunsa sub preș

 2. Buna seara.
  Aveti idee daca au mai progresat discutiile referitoare la celebru punct de vedere dat de lucratorul din M.J. pe achiziția de locuințe?
  Este cert că nu poti cumpara casa fara teren si chiar daca specifici pretul separat pe casa si pe teren creditul acordat de banca este pe ambele.
  Macar sa spuna ANP ul ca la noi in sistem …nu case ci doar apartamente.
  Ce trebuie sa facem mai departe?
  Pe cine sa dam on judecata ?
  Nu de alta dar neacordarea acestui drept sau acordarea lui după interpretările unora , provoaca mari frustrări in randul oamenilor.

  1. ANP a transmis ca in contracte trebuie sa fie specificata clar suprafata si ca plateste pentru locuinta si terenul de sub.

Comments are closed.