Categories
sindicat

ANP despre punerea în executare a hotărârilor judecătorești definitive referitoare la drepturi salariale

ANP transmite penitenciarelor din subordine dispoziții referitoare la punerea în executare a unor hotărâri judecătorești în dosarele care au obiect drepturi salariale și sunt promovate de consilierii juridici. De interes pentru toți angajații din penitenciare.

Mai jos detalii. Pe scurt, ANP citează din lege și reiterează faptul că hotărârile judecătorești sunt obligatorii și prevalează față de deciziile autorităților administrative, și că acestea trebuie puse în aplicare fără alte tergiversări.

Adresa ANP punerea in plata a sentintelor

Adresa ANP punerea in plata a sentintelor
Adresa ANP punerea in plata a hotararilor judecatoresti definitive

În context

Orele suplimentare ale polițiștilor de penitenciare, încă în dispută în instanță

ANP, grup de lucru privind aplicarea Deciziei 51/2019

ANP pregătește informațiile solicitate de instanță în procesul privind recalcularea salariilor

14 replies on “ANP despre punerea în executare a hotărârilor judecătorești definitive referitoare la drepturi salariale”

Adresa se refera la toate deciziile care trebuie puse in aplicare.

Maine se pare ca va fi o prima intalnire online a grupului de lucru care se ocupa de implementare.

Nu am pentru ca va fi marti saptamana viitoare. Azi a fost nebulizat ANP-ul.

sa inteleg ca ptr sporurile de concediu tb tot in instanta sa mergem ?din moment ce platesc hotarari executorii nu este un drept legitim si nu mai are rost sa apelam la instante .

Din pacate logica nu are prea multe de-a face cu puscaria. Ati inteles bine, chiar daca nu e logic ce se intampla.

Impactul deciziei 51 a ICCJ are legatura si cu plata sporurilor in concediu,in esenta si mai pe scurt,dupa aplicarea deciziei se va regla si acest aspect?

Toate au legatura, insa n-ar trebui sa se conditioneze reciproc. Normal ar fi ca deciziile instantelor sa se aplice fara intarzieri.

Anp nu se uita ptr ce plateste ?din moment ce o face intelege ca este un drept al fiecaruia si tb sa stabilesca acest lucru imediat .se scutesc multi bani cu procese si timp pierdut .

Vrei să ne arăți că citești presa? Serios, ăsta e un site al membrilor FSANP, unde discutăm probleme ce privesc activitatea noastră… mai scutește-ne cu toate articolele ce le citești tu… deja îți dai prea multă importanță putzulica.. pardon, tzutzulica.

Comments are closed.