Categories
sindicat

ANP, condiţiile specifice de ocupare a posturilor din penitenciare

ANP postează în dezbatere proiectul Deciziei directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor prin care se aprobă condiţiile specifice de ocupare a posturilor prevăzute în statele de organizare ale unităţilor penitenciare, precum şi probele de concurs stabilite pentru fiecare tip de post în parte.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise, în scris, pe adresa Administrației Naționale a Penitenciarelor, str. Maria Ghiculeasa, nr. 47, București sau la adresa de e-mail anp-dcean@anp.gov.ro

În context

Proiect privind avansarea rezervistilor sistemului penitenciar

MJ, dezbatere publică privind proiectul referitor la revocarea din funcția de conducere a polițiștilor de penitenciare

Proiect OMJ referitor la angajarea fără concurs în poliţia penitenciară în starea de alertă

22 replies on “ANP, condiţiile specifice de ocupare a posturilor din penitenciare”

Mulțumesc pentru răspuns.Pentru sectorul operativ,calculez undeva prin octombrie să fie concursurile,greșesc mult?

Da. Se lungeste cam mult. Chiar daca motivele sunt obiective putea fi rezolvat mai repede.

Astept din luna Aprilie sa se scoată la concurs funcțiile din sectorul operativ. M-am resemnat…. dacă le scot in luna aprilie 2021 este bine, tinand cont de criza economica care urmează să vină.

Și eu din martie…m-am pregătit,am învățat,am slăbit ,am alergat…dar cred că nu am să mai trec psiho…:)))

M-am apucat de meditatii la psiho… nu e vorba de misa! Cred ca nu trec examenul medical….ca am tatuaje si mi s-au cariat dintii incisivi. O fi de vina noul virus,ca am auzit ca asta aduce toate relelle?

:))))cu siguranță…:)))Acum mai în glumă mai în serios,așteptatul ăsta care se tot amână fără să cunoști o dată fixă…te cam dilește…:)))

autorizația de acces la inf clasific se obține ulterior susținerii examenului în cazul în care ești admis, corect? Vorbesc de funcțiile de ofiter

Eu totuși am o ușoară nelămurire…În prima fază va exista un concurs pentru posturile enumerate,adică cele aflate în acest proiect,iar în faza a doua cele pentru operativ.Dar concursurile sunt blocate în stare de alertă pentru ambele situații ,așa este?

Concursurile vor exista daca se elimina impedimentul legal. Momentan avem acest impediment.

Nu pentru toate functiile, ci doar pentru cele care presupun acces la informatii clasificate SECRETE DE STAT !!

Mie mi-au dat autorizatie de consructie inainte de a ma apuca de construit beciul….. la astia e altfel….

Ce se întâmplă cu proiectul de ordin privind transferul cadrelor militare şi poliţiştilor în sistemul administrației penitenciare? La sfârșitul lunii mai a fost trimis spre consultare urmând a fi publicat în MO.

Comments are closed.