Categories
penitenciar

Proiect privind admiterea la școlarizare și certificarea profesională a agenților de poliție penitenciară

Ministerul Justiției postează în consultare publică proiectul privind admiterea la scolarizare si certificarea profesională a agenților de poliție penitenciare.

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice

Proiectul de Ordin al ministrului justiţiei pentru modificarea si completarea Anexei nr. 2 la Ordinul Ministrului Justitiei nr. 2412/C/2013 pentru aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului de admitere

in Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna si a Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de certificare a calificarii profesionale de agent de penitenciare la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

 Proiect de ordin | Referat de aprobare

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise pe cale electronică la adresa de e-mail dean@just.ro.

În context

MJ, dezbatere publică privind proiectul referitor la revocarea din funcția de conducere a polițiștilor de penitenciare

Proiect OMJ referitor la angajarea fără concurs în poliţia penitenciară în starea de alertă

Proiect ANP, modificări la examenul de certificare a calificării pentru agenții de penitenciare

2 replies on “Proiect privind admiterea la școlarizare și certificarea profesională a agenților de poliție penitenciară”

Comments are closed.