Categories
ANP

ANP: noi cazuri de coronavirus în penitenciare

Nu mai e știre, dar presa mai scrie: chiar și polițiștii de penitenciare se îmbolnăvesc. Nu sunt multe, dar sunt ceva cazuri. 

11 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în rândul personalului din sistemul de penitenciare în perioada 14-20 august.

Se menţine în continuare aplicarea prevederilor Planului de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă joi că din totalul cazurilor raportate, doar 44 de poliţişti din penitenciare încă urmează conduita terapeutică stabilită de specialişti Ministerului Sănătăţii, până la vindecare.

Cazurile active de îmbolnăvire nu ridică dificultăţi pentru asigurarea con!nuităţii misiunilor specifice unităţilor subordonate, fiind menţinută aplicarea prevederilor Planului de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă. (sursa: Mediafax)

În context

Proiect privind recompensele morale acordate polițiștilor de penitenciare

Avocatul Poporului: Condiționarea întoarcerii la muncă după carantinare de un test negativ la coronavirus, excesivă

Statistica îmbolnăvirilor de coronavirus în rândul polițiștilor de penitenciare

2 replies on “ANP: noi cazuri de coronavirus în penitenciare”

Buna seara Dl Președinte! Pe surse am înțeles ca un medic de la Margineni ar fi descoperit antidotul pentru Covid.Aceasta persoana lucrează din greu la acest lucru dacă timp de 3 ani a primit meritul de excelenta numai cite 2 trimestre in fiecare an iar uneori și consecutiv😂.Poate înlocuiește pe Tătaru la Sănătate 😁.O seara plăcută și avem nevoie in sistem de asemenea excelenți politisti😢

Comments are closed.