Categories
sindicat

Proiect privind drepturile de transport ale angajaților din penitenciare

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind drepturile de transport ale polițiștilor de penitenciare, ale cursanților (…) și ale personalului civil din sistemul administrației penitenciare a fost publicat acum câteva zile pe site-ul Ministerului Justiției.

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind drepturile de transport ale polițiștilor de penitenciare, ale cursanților instituțiilor de învățământ proprii pentru formarea polițiștilor de penitenciare și ale personalului civil din sistemul administrației penitenciare, însoţit de nota de fundamentare.

Proiect Hotărâre | Nota de fundamentare

Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București sau pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro. (sursa: just.ro > Proiecte in dezbatere publica)

În context

Proiect privind admiterea la școlarizare și certificarea profesională a agenților de poliție penitenciară

Proiect privind recompensele morale acordate polițiștilor de penitenciare

MJ, dezbatere publică privind proiectul referitor la revocarea din funcția de conducere a polițiștilor de penitenciare

3 replies on “Proiect privind drepturile de transport ale angajaților din penitenciare”

Domnule Dumitrascu, cum se procedeaza daca: un angajat nu are masina si nici permis de conducere dar cand pleaca in concediu sau in misiune îl duce un prieten cu masina sa. I se deconteaza? In acest caz, angajatul nu este detinator legal al masinii , asa cum se arata in proiect, practic este pasager in masina cuiva. In prezent poti deconta fără a fi nevoie să ai o masina a ta sau sa faci acte de inchiriere a masinii cu care te deplaseze. Va rog sa aveti in vedere si aceasta situatie, nu poti obliga pe cineva sa isi ia masina pt co sau misiune, e bine ca in prezent, adica aduci copie după talon, bon si ordin vizat. Va rog sa aveti in vedere si aceasta varianta. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *