Categories
sindicat

ANP, proiect de buget pentru penitenciare pentru 2021

ANP ne transmite spre informare nota de fundamentare pentru proiectul de buget al sistemului penitenciar pe anul 2021. Mai jos detalii.

Sinteză - fundamentare proiect de buget ANP pentru anul 2021
Sinteză – fundamentare proiect de buget ANP pentru anul 2021

Fundamentarea cheltuielilor de personal s-a realizat avându-se în vedere prevederile HG nr. 652/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Justiţiei, cu modificările și completările ulterioare, conform căreia numărul maxim de posturi prevăzut pentru sistemul administrației penitenciare este de 16.041.

Analiza a ținut seama și de următoarele aspecte:

  • numărul de posturi estimate a fi ocupate la data de 31.12.2020 este de 12.942, din care 11.917 posturi în unități penitenciare, centre de detenție, educative, centrele Flamingo și Sovata și aparat central, iar 1.025 posturi în penitenciare-spital;
  • numărul de posturi estimate a se încadra în anul 2021 este de 1.488, din care: 1.175 din sursa externă și 313 absolvenți ai instituțiilor de învățământ;
  • ieșirile din sistem ca urmare a îndeplinirii condițiilor de pensionare sunt estimate în anul 2021 la un număr de 376 (339 persoane din unități penitenciare, centre de detenție, educative și aparat central, iar 37 persoane din penitenciare-spital). (Mai multe detalii AICI)

În context

ANP, informare referitoare la rectificarea bugetara pentru penitenciare

Ce câștigă și ce pierde sistemul penitenciar la rectificarea bugetară

DOCUMENT Ministerul Justiției, explicații despre bugetul sistemul penitenciar

12 replies on “ANP, proiect de buget pentru penitenciare pentru 2021”

Se pare că sistemul penitenciar epuizează mai repede capacitatea de muncă a ofițerilor, altfel de ce DOAR pentru ei se va construi la Rodbav un “centru de recuperare a c. m. ??
Or fi agenții mai rezistenți….
Cât despre construirea de noi penitenciare și centru de pregătire…… vor fi finalizate în același timp cu autostrada Pitești – Sibiu!

Nu contează când vor fi finalizate,important este să rămâi optimist și pregătit….spunea cineva….:))

Ca tot veni vorba de optimism, ANP a promovat o OUG care sa permita concursuri pe sfarsit de an. MJ sustine, ar trebui sa aiba sanse de reusite.

:)) Mulțumesc mult ,sunteți un mare domn!Sfârșit de an poate însemna chiar și octombrie-noiembrie,nu?

Dacă s ar așeza lucrurile, este voința de a se organiza și sesiunea TCO pentru agenți? Ce informații aveți despre acest aspect?

Asta se poate organiza si in perioada de alerta. Am postat acum ceva timp pe site raspunsul ANP in acest sens. Dupa schimbari si mutari ar trebui sa urmeze sesiunea de trecere in categoria ofiterilor.

P. S. Să sperăm că nu vor găsi pe locațiile propuse pentru construcții vre-o…. potcoavă aparținând calului lui Burebista…..rămânem optimiști!!

Parlamentul a dat unde verde angajărilor în învăţământ, sănătate şi apărare…la 14.30 a apărut știrea.

Stimatii mei colegi,trebuie sa fiti uniti,voi ,noi,ducem greul, nu ofiterii.Laurii nu-i culegem noi, ci ei din birou.Sa fim uniti, sa stim sa ne cerem drepturile.

Comments are closed.