20 thoughts on “ANP, recomandări privind participarea la evaluarea psihologică pentru polițiștii de penitenciare

 1. Cica testele astea futuriste masoara minciuna…. Ba,ma lasi! Dar pentru prostie si hotie nu au scala?!!! Mai anp-ule,sa ai parte de “verdictul” Danutzei!

  1. Bună ziua,se preconizează o dată estimativă pentru începerea concursurilor?Sau măcar pentru depunerea dosarelor?

   1. O data clara nu e stabilita, dar ne asteptam ca de saptamana viitoare sa vedem anunturi. Sunt cam 1522 de posturi de ocupat la urgenta.

    1. În acestea sunt prinse și cele pentru sursa interna( șef tura, șef secție) și trecere a agenților în corpul ofițerilor?

 2. pentru posturile din sursa externa am vazut pe site ca interviul sa fie a 3 a proba, sau consta in testul psihologic si interviu?
  am inteles ca s ar da doar interviul cu o comisie din penitenciarul respectiv ?

   1. am inteles, care ar fi perioada dintre anuntul de concurs si probele ? in aceasta situatie de ocupare urgenta a posturilor ? sau este ca si pana acum, ne arata tematica si avem 3 luni pana la examen ?

     1. credeti ca tematica o sa fie cea din anii trecuti pentru sursa externa? cele 4 legi? (statutul politistilor, regulamentul pt executarea pedepselor, cel pt aplicarea prezentei legi ) ?

 3. Bună ziua, dar pentru perioada de mutări, Anp nu are nicio recomandare? Sau nu mai interesează pe nimeni ca sunt oameni care au familii și stau plecați de 2,3 ani!!!! Se mai face luna asta cum se preconiza sau se da iar vina pe pandemie?

 4. Buna ziua. In cazul in care sunt studenta, se poate sa particip la concursul ce urmeaza sa se tina?

 5. buna seara, posturile din sursa externa ce urmeaza sa fie scoase sunt pe perioada nedeterminata ? sau pe 6 luni?

Comments are closed.