Categories
sindicat

Proiectul privind asistența judiciară gratuită pentru polițiștii de penitenciare revine în transparență decizională

Proiectul privind asistența judiciară gratuită pentru polițișții de penitenciare reapare în cele din urmă în transparență decizională după ceva timp de la o primă lectură.

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice

Proiectul de Ordin pentru aprobarea Metodologiei privind cazurile și condițiile în care se asigură asistența juridică, în mod gratuit de unitate, la cerere, prin avocat, pentru polițiștii de penitenciare și membrii de familie ai acestora.

Proiect de Ordin | Referat de aprobare

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise pe cale electronică la adresa de e-mail dean@just.ro (sursa: just.ro)

În context

Ministerul Justiției, proiect privind ocuparea funcțiilor contractuale din sistemul penitenciar

ANP, proiect de buget pentru penitenciare pentru 2021

Proiect privind drepturile de transport ale angajaților din penitenciare

12 replies on “Proiectul privind asistența judiciară gratuită pentru polițiștii de penitenciare revine în transparență decizională”

Concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din penitenciare au fost deblocate prin lege. Despre promulgarea și publicarea se mai aude ceva Dl. Presedinte ? Se mai misca ceva ? cand vedem un anunt ceva legat de concursuri ? dupa sesiunea de mutari?

Am tot scris despre asta incercand sa surprind diversele etape. A fost finalizata si legislatia secundara. Urmeaza anunturile de concurs in perioada urmatoare. S-a dat drumul la schimbarea din functie, urmeaza si mutarile.

Pe site revenise proiectul. Nu stiam ca a si fost aprobat. Cu atat mai bine.

Cea care deblocheaza concursurile. A fost promulgata. N-am inca un link, dar am postat deja acum vreo 2 saptamani forma aprobata de Senat.

Cu plăcere,mă bucur că o dată am putut și eu să vă fiu de folos.Să-mi țineți pumnii!O seară bună și chiar este o veste minunată.

Subiectul postarii este asistenta juridica pentru p.p. Nu prezinta interes acest subiect. Fiecare intreaba ce vrea. Nu intreaba nimeni:
– S-a acordat vreodata aceasta asistenta in vreo unitate penitenciara. Eu n-am auzit decat de drumuri la usa sindicatului pentru finantari in procese, ca unitatea “n-are posibilitatea”. Aaa, scuze! Am mai auzit de tot felul de proiecte care reglementeaza aceasta situatie, dar nimic concret.

Comments are closed.