Categories
sindicat

Posturile care urmează a fi scoase la concurs în penitenciare în 2020

Mai jos o situație sintetică a posturilor ce urmează a fi scoase la concurs în 2020 pe fiecare direcție pentru sursă externă (1398) și pentru avansarea agenților în categoria ofițerilor (129).

Lista posturi vacante - concursuri 2020
Lista posturi vacante – concursuri 2020
  • RU/DMRU – resurse umane
  • DSDRP – siguranța deținerii și regim penitenciar
  • DEA – economic administrativ
  • DTIC – informatică și comunicații
  • DM – medical

Ieri, legea care permite organizarea acestor concursuri a fost promulgată și publicată. În curând ar trebui să vedem anunțuri de concurs.

În context

Concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din penitenciare deblocate în Parlament

Decizia privind probele de concurs cu caracter eliminatoriu, publicată în Monitorul Oficial

Decizia privind organizarea probelor de concurs publicată în Monitorul Oficial

34 replies on “Posturile care urmează a fi scoase la concurs în penitenciare în 2020”

Bună ziua, îmi cer scuze pentru deranj .A-și vrea să știu și eu care sunt condițiile de angajare la dumneavoastră . Sunt interesată de un posibil post ca polițist în cadrul instituției dumneavoastră. Vă mulțumesc.

Si la noi au inceput sa se miste. Nu stiu daca la MAI se misca mai repede sau mai bine. Oricum in plata se va pune de la data deciziei. Cu cat se misca mai lent cu atat au mai mult de platit din urma.

Bună seara, îmi cer scuze pentru deranj .A-și vrea să știu și eu daca ai “Discromatopie” parțială, ești declarapt INAPT , privind expertiza medicala. În ordinul medical spune ca ar fii câteva exceptii. Mulțumesc!

Pentru a vedea exceptiile (nu stiu sa fie in acest caz) va trebui ca cineva sa verifice efectiv in acel ordin cu standardele medicale si sa stie medicina. Cu asta poate sa va ajute medicul.

In mod clar vei fi declarat INEPT dacă vei mai scrie a-și vrea și că ar fii câteva excepții….. N-ai cu cine domne, niște țărani!

Doar pt MApN este apt, mai putin armele: auto, aviaţie, marină, tancuri, apărare antiaeriană şi radiolocaţie, infanterie, vânători de munte şi topografie. INAPT pentru restul structurilor din aparare si ordine publica, inclusiv ANP

ma intereseaza postul de Director General….ce conditii trebuie sa indeplinesc?Si partidul din care trebuie sa fac parte,,,daca se poate…asta ca bibliogtafie,,,,

Nu e foarte clar in perioada asta. Nu trebuie insa sa va inscrieti intr-un partid. E suficient sa fie ministrul, nici asta de fiecare data, si sa fiti pe lista aia buna.

Cica la angajarile din sursa externa au prioritate cei care scriu “a-si “in loc de “as”. E greu cu conditionalul optativ. Pentru cei care s-au angajat,prioritatea sa iei “Oscarul”,adica “50% “este sa nu ai habar de acest conditional optativ. Bravos, natiune,vorba dlui Gheorghe!

E greu când nu mai ai susținere și nu mai ești în cărți . Aștepți cu sufletul la gură sa plece cei de la putere și sa fii lăsat în pace. Din păcate fără știință – susținere nu ajungi la funcțiile de conducere de top. E un adevăr trist al sistemului penitenciar și nu numai.

Dnu Dumitrașcu,Conform deciziei ICCJ 51/2019 ar trebuii recalculate începând cu 1.01.2017!nu cu data emiterii deciziei(poate am înțeles greșit).Să ne așteptăm la surprize neplacute?Cineva “deștept” prin ANP cu decizii peste ICCJ?
Multumesc.

Toate detaliile se desfasoara pe site-ul ANP sau al penitenciarului la care este postul vacant scos la concurs.

Ceva posturi se vor scoate. Ceva mai putine si pe specialitati avand in vedere ca multe sunt ocupate de absolventi.

Stiti cumva daca sesiunea unica de trecere a agentilor in corpul ofiterilor va avea loc la inceputul sesiunii de concursuri ce vor urma sau spre sfarsit sau dupa ce se va finaliza sursa externa ? multumesc de informatie ca in unitati nu stie nimeni nimic zici ca intrebi de formula secreta Coca Cola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *