Metodologia privind formarea profesională pentru polițiștii de penitenciare, publicată în Monitorul Oficial

Metodologia privind formarea profesională pentru polițiștii de penitenciare, publicată în Monitorul Oficial

În Monitorul Oficial 871/24.09.2020 a fost publicată Metodologia de organizare și desfășurare a pregătirii profesionale a polițiștilor de penitenciare, precum și a criteriilor de evaluare a rezultatelor acesteia.

ORDIN nr. 3.513/C/ 8.09.2020 pentru aprobarea Metodologiei de organizare și desfășurare a pregătirii profesionale a polițiștilor de penitenciare, precum și a criteriilor de evaluare a rezultatelor acesteia.

Titlul I Dispoziții generale

Articolul 1(1) Prezenta metodologie de organizare și desfășurare a pregătirii profesionale a polițiștilor de penitenciare și criteriile de evaluare a rezultatelor acesteia, denumită în continuare metodologie, reglementează cadrul general aplicabil în domeniul pregătirii profesionale a polițiștilor de penitenciare și evaluării rezultatelor acesteia.

(2) Scopul prezentei metodologii îl constituie reglementarea procesului de pregătire și dezvoltare de competențe profesionale ale polițiștilor de penitenciare în domenii de activitate sau calificări specifice sistemului penitenciar.

(…)

Articolul 104 Prevederile prezentei metodologii se aplică în mod corespunzător și polițiștilor de penitenciare din Ministerul Justiției.

Articolul 105 Anexele nr. 1-7 fac parte integrantă din prezenta metodologie.

Documentul integral poate fi citit AICI.

În context

ANP despre formarea profesională pentru polițiștii de penitenciare din sectorul operativ

PROIECT | OMJ privind organizarea şi desfăşurarea pregătirii profesionale a poliţiştilor de penitenciare şi criteriile de evaluare a rezultatelor acesteia

5 thoughts on “Metodologia privind formarea profesională pentru polițiștii de penitenciare, publicată în Monitorul Oficial”

  1. De săptămâna viitoare începe sesiunea de mutari intre unități? Se stie ceva in acest sens? Multumesc!

  2. pentru grupa de interventie se vor scoate sursa externa ?
    daca psihologicul expira pe 12.11 si testarea psihologica are loc dupa 20.10 sunt sanse sa fiu chemat ( ma refer ca mai sunt cateva zile pana cand expira, nu stiu daca vor verifica)
    Astept un raspuns. Multumesc frumos.

Comments are closed.