Categories
sindicat

ANP, concurs pentru ocuparea a 330 de posturi vacante din sectorul economico-administrativ din penitenciare

Concurs de ocupare a 328 posturi din sectorul economico-administrativ, din unităţile penitenciare şi 2 posturi din aparatul propriu al ANP.

Anunţul de concurs

După testarea psihologică, candidaţii declaraţi „apt” psihologic vor depune o adeverinţă (conform tipizatului descărcat aici) completată de medicul de familie. Fişa medicală se deschide/eliberează doar după depunerea adeverinţei completate de medicul de familie. (Sursa: anp.gov.ro > Cariera)

În context

ANP, concurs din sură internă pentru posturi vacante în sectorul medical din penitenciare

ANP, concursuri de ocupare a unor posturi vacante de agent de poliție penitenciară în operativ

Concursurile din sursă externă pentru posturile vacante din penitenciare, în linie dreaptă

 

29 replies on “ANP, concurs pentru ocuparea a 330 de posturi vacante din sectorul economico-administrativ din penitenciare”

Ar trebui sa scrie in anuntul de concurs. Cititi-l cu atentie. In functie de specific va fi ori grila, ori sinteza, ori mixt. Dar, e important sa aveti informatia oficiala de la sursa. Sunteti la un click distanta.

Bună ziua,

Testarea psihologica unde va fi organizata? La unitatea care are scos postul la concurs, la unitatea în care se organizează concursul sau la Penitenciarul Rahova?
Ofițeri sau agenți psihologi au toate unitățile, dar pot face și psihologia personalului?
Întreb lucrul acesta în ideea în care dacă se va organiza la Rahova, ținând cont de numărul de candidați pe post, de numărul de posturi și de pandemia actuala, cred ca pe la anul se va organiza testarea pentru posturile din sectorul economic-administrativ.

Va mulțumesc,

Din cate stiu sunt mai multe centre de testare. Asa a fost si in anii trecuti. Dar… toate aceste detalii sunt fie in anunt pe pagina oficiala fie le puteti afla de la unitatea organizatoare.

Bună ziua, îmi pot depune dosarul la două penitenciare, dar să optez pentru posturi diferite?
Psihologicul și fișa medicală sunt valabile pentru amândouă?
Mulțumesc.

In anuntul de concurs scrie ca nu.Va recomand sa-l cititi cu atentie. Daca nu sunteti lamurit/a intrebati la resurse umane.
“Dosarul de candidat cuprinde cel puţin următoarele documente: a) cererea de înscriere, cu o singură opţiune pentru un singur post din acelaşi anunţ, care cuprinde şi acordul privind înregistrarea audio sau audiovideo a probei interviului, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 1b la O.M.J. nr.3065/2020. În lipsa acordului cu privire la înregistrarea audio sau audiovideo, candidatul nu poate participa la concurs;…”

Având în vedere că au fost eliminate anumite criterii (ex. înălțimea..) se puteau introduce altele, gen “nu fumează, nu bea, nu bate(!??), nu troncăne, și nu are kilometrajul dat peste cap!!! (deși aici ANP putea fi acuzat de…. misoginism!).

Banuim ca macar aici sa ne lase sa optam pentru mai multe penitenciare pentru aceeasi pozitie sau pentru un alt post dar la acelasi penitenciar?

Avrti idee daca si aici vor limita la o singura optiune?

Probabil ca vor avea aceeasi abordare in idea ca vor mai fi si alte oportunitati pentru sursa interna intr-o alta sesiune.

Bună seara,îmi puteți spune vă rog,având foarte multă experiență,pentru un post de agent cu funcție de execuție,în ce măsură este importantă abilitatea de lider?

In extrem de mare masura avand in vedere ca va coordona activitatea catorva zeci poate sute de detinuti zilnic chiar daca nu din prima zi de activitate. Plus, la un moment dat, activitatea unor colegi din calitatea de sef de schimb, escorta, etc

Dacă mai lucrezi puțin și la partea de gramatică, poți deveni chiar ministru al educației domnu’ Dan…

M-ați… :))) domnul Alcapraz,sau la ce vă referiți,că nu am scris cu diacritice?..:))))

Bună ziua,
Am citit că pentru postul de agent responsabil economic proba scrisă constă în redactarea unei lucrări. Îmi puteți spune, vă rog, ce presupune mai exact această probă?
Mulțumesc!

Consta intr-un set de intrebari la care trebuie sa raspundeti pe baza bibliografiei si a tematicii.

Buna ziua! Aveti idee daca din sursa externa va iesi vreun post pe evidență? Acesta era prevazut a fi scos doar din sursa interna însă la nivel intern s-au facut ceva modificari in sensul suplimentarii posturilor cu unele neprevazute initial, ma gandeam ca pot surveni modificari si la cele din extern. Sau stiti macar cand vor iesi cele pe reintegrare sociala? Mulțumesc!

Nu am idee daca vor fi si posturi de evidenta pentru sursa interna. Din cate stiu posturile pentru reintegrare s-ar putea anunta saptamana viitoare. Sunt in jur de 90 din cate stiu.

Cum se v-a organiza partea scrisa pentru agent magaziner , gospodar? Nu se specifica. Multumesc !

Bună ziua,

Pe site ANP la secțiunea Cariere-Acces în sistem, pe lângă legislație, sunt și niște subiecte de examen, din trecut, care nu s-au mai actualizat de foarte mult timp.
Va rugam domnule Dumitrașcu, sa ne sprijiniți în acest sens, pentru a actualiza aceasta secțiune împreună cu cei de la ANP. Este o buna orientare și ghidare în susținerea examenului,utila tuturor candidaților.

Va mulțumesc,

Nu s-au mai actualizat pentru ca n-au mai fost concursuri. Se vor actualiza pe masura ce vor fi organizate concursuri.

Domnule Dumitrașcu, nu mai sunt actualizate de prin 2017 cu siguranță, deși în 2018 au fost concursuri.

Foarte posibil. N-am verificat exact unde s-au oprit. O sa transmit doleanta dumneavoastra. Pe masura ce vor fi concursuri vor mai posta. Nu cred insa ca au posibilitatea s-o faca in perioada asta care e extrem de incarcata pentru birourile de resurse umane.

Comments are closed.