23 thoughts on “ANP, precizări privind ocuparea posturilor de polițist de penitenciare după admitere

 1. Buna ziua, am dat testarea psihologica pentru incadrarea pe perioada de 6 luni atunci cand s au scot locuri cu ocazia pandemiei. Expira pe 12.11 credeti ca pot fi chemat si la psihologicul pt incadrare definitiva ? am inteles ca nu este acelasi test … si ma gandesc ca poate se face vreo derogare pentru cateva zile ? ce parere aveti? de unde pot afla sigur

   1. Am intrebat si au spus ca nu se stie nimic. Nu am decat sa astept sa vad fe scrie pe lista pentru programari …

    1. Aveti mai multe intrebari. La unele sigur va pot raspunde. La programari evident ca inca nu stiu pentru ca NU depinde de dansii, dar celelalte sigur le stiu. Asa ca mai insistati, poate scoateti totusi ceva de la ei.

   1. Adica va fi publicat si anuntul de concurs,incepe oficial?
    Sau doar lista repartizata?
    Multumesc!

    1. Vor fi publicate anunturile. Sunt mai multe pe diverse specialitati. Cei interesati vor putea candida la mai multe posturi pe anunturi diferite daca indeplinesc conditiile (eg. 1 post pe anuntul din paza, 1 post pe anutul din educatie, 1 post pe anuntul din economic, etc dar nu pe mai multe posturi la diverse penitenciare din acelasi anunt)

 2. Buna seara! Am fost astazi de am depus documentele pentru inscriere, totul a fost ok, am primit aceea serie de identificare, dar am o intrebare:
  In CV-ul tip Europass la Adresa am scris Strada, Localitatea, codul postal si tara, dar nu am pus numarul de la imobil. Daca numarul se regaseste in copia dupa buletin, ar fi o problema ca nu se regaseste si in europass?
  Daca am primit acel cod de identificare, as putea inlocui europass-ul din dosar cu unul care include si numarul imobil pana la data limita a depunerii dosarelor ?

   1. Ar putea ca lipsa nr imobil din CV sa imi declare dosarul respins chiar daca in dosar apare nr imobilului in copia dupa carte identitate?
    Inafara de lipsa nr imobil am CV-ul complet.

    1. Teoretic, nu. CV-ul nu e un document de identitate/act de studii ori alt document oficial, eventualele erori pot fi corectate.

 3. Pentru examenul grila, se va merge pe optiunea cu o singura varianta de raspuns corecta? Ca in celelalte institutii?

  1. Nu stiu. Cel mai probabil va fi o singura varianta corecta. Dar, nu am aceasta informatie.

 4. Off topic.dle presedinte,va deranjez cu o intrebare:se mai acorda 75% pentru unul dintre părinți atunci cand copilul din cauza infectarii cu covid in randul profesorilor de la scoala face numai scoala online?de la unitate mi au răspuns că nu există încă baza legală.multumesc

  1. Ca si pana acum, la spitale si policlinici. E mai dificil, dar va poate indruma de la cabinetul medical unde sa mergeti.

Comments are closed.