Categories
sindicat

Lista posturilor disponibile pentru mutarea polițiștilor de penitenciare

Pentru cei interesați, mai jos lista cu posturile disponibile pentru mutarea polițiștilor de penitenciare în cadrul sistemului penitenciar.

În context

Precizări ANP în legătură cu sesiunea de mutare a polițiștilor de penitenciare

ANP, sesiune de mutare a polițiștilor de penitenciare în perioada septembrie – noiembrie 2020

ANP, proiect privind organizarea interviului la schimbarea din funcție sau mutarea polițiștilor de penitenciare

21 replies on “Lista posturilor disponibile pentru mutarea polițiștilor de penitenciare”

În noile cereri trebuie trecut si pozitia in stat? Ex 140! Si este corect Sector de activitate: supraveghere secție interioară, Functia: agent operativ principal 1! Din cate stiam sectorul de activitate este: SDRP si functiile: paza,escortă,supraveghere, evidenta! Multumesc!

Daca DMRU a scris intr-un anume fel ma gandesc ca asta este formularea corecta.

Daca nu se vor publica pana in 16:00 cand se termina programul,nu cred ca mai este posibil…
Sau poateaza unitatile separat?

Se posteaza din cate stiu pe specialitati nu pe unitati. E posibil si dupa 4. S-a mai intamplat.

Nu. A circulat azi prin birouri un printscreent. Dar, din ce am verificat era o varianta veche a legii publicata prin 2017.

la sesiunea unica de agenti ce inseamna domnule Dumitrascu sintagma ** Proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor de ofiţer (evidență),
constă în redactarea unei lucrări combinat cu rezolvarea unor teste-grilă. ** sinteza plus grila? grila plus speta? multumesc

Dar pentru posturile de evidenta,noi cei din Bucuresti si nu numai,trebuie sa mergem tocmai la gherla sa depunem dosarul?,nu se poate o derogare sa depunem la unitatea noastra sau la cea unde candidam,sau pe email?
Ar fi de mare ajutor,nu e tocmai confortabil sa mergi 500km doar sa depui 4 hartii?
Se poate face ceva in acest sens?

Atentie , in anunt sunt toate informatiile:

Dosarele complete se depun la sediul unității care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 30.10.2020, inclusiv, ora 16.00.

Dacă un cadru solicita mutarea de la un Penitenciar la altul in aceeasi localitate se scade punctajul pt. reuniunea familiei si fond locativ de exemplu? Intreb deoarece nu e specificat, multumesc!

Asa e. Nu e specificat, dar nic nu stiu cum s-ar aplica in situatia asta prevederile amintite. Logic ar fi ca cel in cauza sa nu primeasca punctajul respectiv, conditiile nefiind aplicabile. eg. daca mergi din Craiova in Craiova ai deja familia reunita si nu poti obtine punctaj pentru asta.

Din punctul meu de vedere logica mutarilor ar fi să fie adusi oamenii acasa in primul rand si in caz ,ca mai raman locuri disponibile sa fie mutari in acelasi oras! Sa vedem cum pun problema cei din ANP!

Bună seara, în situația în care o prietena este încadrată la penitenciarul m Ciuc, iar eu la Slobozia, putem sa solicitam mutarea între noi? Cu stima

Nu exista o astfel de procedura. Mutarea se face doar pe posturi vacante.

Comments are closed.