Categories
sindicat

Lista posturilor disponibile pentru mutarea polițiștilor de penitenciare

Pentru cei interesați, mai jos lista cu posturile disponibile pentru mutarea polițiștilor de penitenciare în cadrul sistemului penitenciar.

În context

Precizări ANP în legătură cu sesiunea de mutare a polițiștilor de penitenciare

ANP, sesiune de mutare a polițiștilor de penitenciare în perioada septembrie – noiembrie 2020

ANP, proiect privind organizarea interviului la schimbarea din funcție sau mutarea polițiștilor de penitenciare

23 replies on “Lista posturilor disponibile pentru mutarea polițiștilor de penitenciare”

În noile cereri trebuie trecut si pozitia in stat? Ex 140! Si este corect Sector de activitate: supraveghere secție interioară, Functia: agent operativ principal 1! Din cate stiam sectorul de activitate este: SDRP si functiile: paza,escortă,supraveghere, evidenta! Multumesc!

Daca DMRU a scris intr-un anume fel ma gandesc ca asta este formularea corecta.

Daca nu se vor publica pana in 16:00 cand se termina programul,nu cred ca mai este posibil…
Sau poateaza unitatile separat?

Se posteaza din cate stiu pe specialitati nu pe unitati. E posibil si dupa 4. S-a mai intamplat.

Nu. A circulat azi prin birouri un printscreent. Dar, din ce am verificat era o varianta veche a legii publicata prin 2017.

Alexeeve!!! Ai umplit puscaria de Covit. Nu va mai satura Dumnezeu de cate puncte de lucru aveti
Acum ai reusit iara sa fi pe primul loc, dar nu la baniii car ti plac atat de mult si ti au adus multe beneficii cu nenumarate camere, ci la contaminarea detinutilor. Te ai tras pe burta 2 luni cat ai ascuns cazurile lingailor de pe langa tine care au fost pozitivi si nedeclarati.Sclavilor de la Timisoara…trezirea ca va umple pe voi si familiile de covit domnul Alexeev. Tu nu ai plecat la Bucuresti cu duba in seara asta sa fii alaturi de detinutii care i-ai infectat?

Vai!!! Nu se poate asa ceva la Timisoara. De unde sa se infecteze detinutii? Sa se tina bine agentii de la punctele de lucru, sectii, pc-uri, o sa-i sanctioneze, că de, nu o sa fie sanctionat Maricica ca nu a ales bine beneficiarul, a ales unu infectat😂😂Apropo, pe noi cand au de gand sa ne anunte ca este focar in penitenciarul Timisoara?

la sesiunea unica de agenti ce inseamna domnule Dumitrascu sintagma ** Proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor de ofiţer (evidență),
constă în redactarea unei lucrări combinat cu rezolvarea unor teste-grilă. ** sinteza plus grila? grila plus speta? multumesc

Dar pentru posturile de evidenta,noi cei din Bucuresti si nu numai,trebuie sa mergem tocmai la gherla sa depunem dosarul?,nu se poate o derogare sa depunem la unitatea noastra sau la cea unde candidam,sau pe email?
Ar fi de mare ajutor,nu e tocmai confortabil sa mergi 500km doar sa depui 4 hartii?
Se poate face ceva in acest sens?

Atentie , in anunt sunt toate informatiile:

Dosarele complete se depun la sediul unității care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 30.10.2020, inclusiv, ora 16.00.

Dacă un cadru solicita mutarea de la un Penitenciar la altul in aceeasi localitate se scade punctajul pt. reuniunea familiei si fond locativ de exemplu? Intreb deoarece nu e specificat, multumesc!

Asa e. Nu e specificat, dar nic nu stiu cum s-ar aplica in situatia asta prevederile amintite. Logic ar fi ca cel in cauza sa nu primeasca punctajul respectiv, conditiile nefiind aplicabile. eg. daca mergi din Craiova in Craiova ai deja familia reunita si nu poti obtine punctaj pentru asta.

Din punctul meu de vedere logica mutarilor ar fi să fie adusi oamenii acasa in primul rand si in caz ,ca mai raman locuri disponibile sa fie mutari in acelasi oras! Sa vedem cum pun problema cei din ANP!

Bună seara, în situația în care o prietena este încadrată la penitenciarul m Ciuc, iar eu la Slobozia, putem sa solicitam mutarea între noi? Cu stima

Comments are closed.