Categories
penitenciar

Concurs de ocupare a unor posturi (87) din sectorul reintegrare socială din cadrul sistemului admnistrației penitenciare

Concurs de ocupare a unor posturi (87 ) din sectorul reintegrare socială din cadrul sistemului admnistrației penitenciare.

În context

ANP, concurs pentru ocuparea a 330 de posturi vacante din sectorul economico-administrativ din penitenciare

CONCURS Trecerea agenților de penitenciare în categoria ofițerilor – 185 posturi

ANP despre interdicția pentru polițiștii de penitenciare de a participa la concursurile din sursă externă

13 replies on “Concurs de ocupare a unor posturi (87) din sectorul reintegrare socială din cadrul sistemului admnistrației penitenciare”

Nu am informatii in acest sens. Din cate stiu se face o planificare si se lucreaza conform planificarii.

Bună ziua! Dle Dumitrașcu, se vor organiza ( în curând?) concursuri din sursă externă pentru posturile de ofițer evidență deținuți și ofițer asigurare tehnico-materială? Vă mulțumesc!

Domnule Dumitrascu, in cazul unui candidat care a suferit o condamnare cu suspendare si pentru care a intervenit reabilitarea, poate sa fie incadrat ca politist de penitenciar la sectorul administrativ? multumesc anticipat!

daca sunt programat la testarea psihologica si nu pot ajungea in ziua respectiva, se poate face ceva sa pot da il alta zi ?

Buna ziua, m-am inscris pentru posturile de agent operativ, insa am o intrebare: Legat de OMJ 4800/C/2018, acolo sunt prezentate si niste modele de completat documentele necesare pentru anumite actiuni si niste tabele/ desene, trebuiesc si acelea invatate sau? Eu am invatat doar acele 360 de Articole si voiam sa stiu daca la proba scrisa vor fi necesare si acele tabele si desene.

Comments are closed.