Categories
penitenciar

Proiect privind concursurile pentru formarea și specializarea în străinătate a polițiștilor de penitenciare

Proiect de Ordin al ministrului justiției privind susținerea concursului în vederea trimiterii la cursuri de formare sau specializări în străinătate a polițiștilor de penitenciare.

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului justiției privind susținerea concursului în vederea trimiterii la cursuri de formare sau specializări în străinătate a polițiștilor de penitenciare, însoţit de Referatul de aprobare.

Proiect Ordin | Referat de aprobare
Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București sau pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

În context

Proiect de HG privind acordarea sporului pentru condiții de muncă pentru polițiștii de penitenciare

Proiect privind organizarea, funcţionarea şi atribuţiile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Proiectul privind asistența judiciară gratuită pentru polițiștii de penitenciare revine în transparență decizională

8 replies on “Proiect privind concursurile pentru formarea și specializarea în străinătate a polițiștilor de penitenciare”

Sunt ocazii sa se mai plimbe unul si altul, noi la Jilava avem cativa campioni la plimbari pe banii altora, in special doamna director care s-a plimbat si prin Romania cu sareta, dar aia este alta poveste. Oricum nu se intoarce cu mana goala cand pleaca sa se plimbe pe afara, aduce ceva de ciugulit.

Ce se mai aude de sporul de 75% pentru părinți pe periada intreruperii școlii? Mulțumesc anticipat!

Erau informatii cum ca, guvernul vrea sa acorde din nou 75% din salar pe perioada intreruperii cursurilor scolare, in cazul in care parintii lucreaza amandoi si nunisi pot lua CO. Stiti cumva daca s-a aprobat, si daca anp.ul stie de situatia asta?

NU stiu nimic despre asta, dar daca apare ceva postez. Am prins o discutie la un moment dat dar nu stiu sa se fi finalizat intr-un act normativ.

Comments are closed.