Categories
sindicat

ANP, control de fond la Penitenciarul Vaslui la sesizarea sindicatului

ANP reacționează la sesizările transmise de către Sindicatului Megas din Penitenciarul Vaslui și promite un control de fond. 

O parte dintre informațiile care a făcut obiectul sesizărilor au apărut și în presă fiind preluate în stilul deja cunoscut. Mai jos detalii.

“Având în vedere publicarea unor articole de presă care vizează potențiale disfuncționalități în activitatea managerială de la Penitenciarul Vaslui, precizăm:

Conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a luat act, de îndată, de aspectele notificate de către reprezentanții asociației sindicale locale și a procedat, pentru clarificare, la convocarea unei întruniri a părților implicate (conducere Penitenciar Vaslui, conducere Sindicat Megas).

De asemenea, verificările efectuate la sediul unității, confirmate public încă de la data demarării, au fost extinse, din dispoziția directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, printr-un control de fond pe mai multe paliere de activitate, durata efectuării acestora fiind determinată de particularitățile contextului epidemiologic.

Subliniem că transparența, dialogul social eficient și respectarea cadrului legal constituie elemente pe care Administrația Națională a Penitenciarelor le promovează în soluționarea oricărei problematici identificate în activitatea unităților subordonate. Subiectul suspus atenției nu este exceptat de la aplicarea acestor principii și se gestionează în mod profesionist.”Sursa ANP 15.10.2020

În context

Paradoxuri penitenciare: ieșirea în interiorul unui post control

ANP despre avansarea în categorie și ocuparea posturilor vacante de conducere pentru polițiștii de penitenciare

Penitenciare, bibliografia pentru concursurile de agent în operativ publicată în format text

6 replies on “ANP, control de fond la Penitenciarul Vaslui la sesizarea sindicatului”

Bună ziua!! Încă nu a picat directorul adjunct Marica de la Timișoara? Colegii de la Timișoara..un raspuns. Se spune ca el a covidat Pnt. Timișoara.

Eeee naaa! Cum sa-si permita Liviut sa “covideze” fara aprobarea lui Alexeev!?! Doar este coada perfecta de topor. Care arc, care sageata…asta-i direct racheta!😉
Ps: Stimate coleg, este interesanta ipoteza emisa de tine. Asteptam sa o dezvolti un pic.

Crede cineva, din sistem, ca acest control va rezolva cele expuse opiniei publice de catre Sindicatul MEGAS Vaslui ?
A trecut mai bine de 1 luna de la articolul asumat, au fost minim 3 controale de la ANP pana acum si rezultatul care este ?
Controlul de fond verifica munca “palmasilor”, nicidecum conducerea Penitenciarului Vaslui.

Draga sindicat Megas,
La cata mizerie este in tara asta,nu va asteptati la masuri corecte! Este clar ca avem de-aface cu abuzuri tolerate de anp si mj. Povestea e lunga si mi-e scarba de “EI”! Oricum, ati facut tot ce v-a stat in putere! Nu renuntati!

Controalele ar trebui sa fie de la Corpul de Control al Ministrului Justitiei.Iasul este in topul coruptiei.Chilug si Dima sunt artizanii neregulilor din puscaria Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *