10 thoughts on “Penitenciar Gherla: Normalitatea anormală

 1. Va salut Dl Sorin! Va întrebam despre OMJ asociat Legii nr 145/2019 Art 113 (drepturile personalului pensionat) dacă au aplicabilitate acum conform legii sau se așteaptă HG sau OMJ. Stima multă Dl Președinte

 2. Domnule Dumitrascu,
  Cei din Anp “transmit neoficial” ca sunt slabe sanse ca sesiunea unica sa se poata finaliza anul acesta datorita numarului mare de candidati din sursa externa(lucru inteles pt a ocupa posturi cu personal cat inca e posibil), insa se poate confirma acest aspect, sa nu ne luam CO sa invatam incontinuu(nu ca ar fi un lucru rau) insa am vrea sa stim si noi pentru o organizare cat mai buna a timpului.
  Cu respect!

  1. In cazul asta intrebati la cei “din ANP” care ‘transmit neoficial’. Se pare ca pot informa ‘neoficial’ cu tot felul de chestii.

   1. Pai nu avem incredere,din acest motiv va mai intrebam pe dvs,ca in ultimul timp anp-ul se ocupa cu tergiversari,insa ce auzim si noi incercam sa verificam cu dvs ,sunteti singurul care raspundeti si oferiti raspunsuri.

    1. Multumesc pentru incredere, dar cred ca cel mai bine verificati cu cei “din ANP” care ‘transmit neoficial’.

     1. Nu va inteleg intocmai,dar sunteti prea de treaba de fiecare data ca sa va putem contrazice.
      Ideea era ca prezinta mare interes pt noi aceasta sesiune si incercam si noi ,ca fiecare,atat cat poate sa afle noi informatii(nu la nivelul dvs ,ci la nivel de agenti…),insa atunci cand nu sunt credibile sau nu le putem verifica o facem cu dvs,nu vad unde e greseala,dar este in regula daca nu puteti sa ne ajutati cu informatii si de data asta.
      Cu respect!

     2. Am inteles care e idea, dar pur si simplu cred ca e mai bine verificati cu cei “din ANP” care ‘transmit neoficial’. Nu ma pot ocupa toata ziua de infirmat/confirmat tot felul de zvonuri.

 3. Normalitatea anormala:imputernicesti prin dzu ,că poate mușchii tai sa faca asta,pe un……apoi acest specimen face japca la sdsl la ceilalți și comanda care l-a împuternicit e complice.Si cică e rău la pușcărie.

Comments are closed.