12 thoughts on “ANP, consultare privind acordarea majorării de 50% pentru lucrări de excepție și misiuni speciale

 1. Primesc cei care fac pe soferii pentru directori (vezi Jilava), care sunt fie rude fie ”ai lor”’ sau care sustin mecanismul de coruptie pentru favorizarea unor detinuti fara a comenta si tot felul de din astea, sporul ala trebuie desfiintat, mai fura unii niste bani de la stat cu el, nu ai oameni seriosi si obiectivi care sa dea acel spor.

  Directorii dau cui trebuie, dupa cum am scris mai sus…..

  alta varianta care ar fi? Popularitatea, prietenia intre colegi? Si acolo e discutabil si acolo sunt grupuri. Sindicatul? Si acolo sunt prietenii si legaturi.

  1. AVEM NEVOIE DE UN “PERSONAJ RIZEA”,iar anp-ul sau mj-ul sa-si faca treaba.. Era mai bine daca actiunile civile erau judecate de instante specializate,cum sunt la militari.Astia, care judeca dupa dreptul comun, nu prea inteleg “combinatiile”cnejilor” , “paharnicilor”,usiernicilor si a yes-menilor

  1. NICI CHIAR TU! SE PARE CĂ ȘI TU EȘTI TOT UN ”NIMENI”. DACĂ TOT ACUZI CĂ TOT SISTEMUL E CORUPT ÎNSEAMNĂ CĂ AI CEVA INDICII, PROBE. DE CE NU SESIZEZI ORGANELE JUDICIARE?

 2. Criteriu :
  Analizarea statutului lucrătorului .
  Ce presupune asta ? Sporul de 50 % sa nu mai fie acordat unei persoane care este împuternicită pe funcție. El beneficiaza de avantajul împuternicirii .

  1. CARE AR FI AVANTAJUL? SPORUL DE CONDUCERE? DAR ATRIBUȚIILE IN PLUS NU LE MAI PUI LA SOCOTEALĂ? SI DACA TITULARUL UNUI POST DE CONDUCERE POATE BENEFICIA DE 50% ATUNCI IMPUTERNICITUL DE CE NU POATE?

   1. Tocmai pentru ca e titular trebuie sa beneficieze de 50% . Împuternicitul nu a făcut nici un efort sa meargă la un concurs, mai rău sa plece de acasă in alte localități, sa învețe, etc . Da, indemnizația de conducere este un avantaj . In mare parte împuterniciților le convine statutul de împuternicit, din punctul lor de vedere Funcția pe care au fost împuterniciți le-ar aparține, dar la concurs e greu ca trebuie sa înveți .

 3. Cum țin unii de scaun ori cum demonstram ca purtam haina statului degeaba .
  Focar Tg Ocna…. ghiciți … unde sunt mai mulți elevi…
  Nu s-au respectat măsurile de protecție, mai ales ca ei ar trebui sa fie exemplu… Ca sa numai vorbim de curentul Coronascepticilor. Ideologie susținută de mai marii națiunii.
  Sunt multe cadre care nu au gust/ miros și nu declara. Oameni care au simptome și vin la serviciu. Au fost elevi pozitivi … cursurile cu ei sunt face to face. Cum poți sa ai grija de ei când tu vii la servici cu simptome
  Despre moralitate, responsabilitate și simt civic … in carti doar. Dar, dam bine in poze.

  1. Ce masuri sa se respecte cand acolo toti au numai aere si aroganta in cap, si au facut facultati pe la doamna Toma la Onesti. Exemple bune gen comisarul ” î-ți”.

 4. 145,esti depasit total,esti aciuat intr-un scaun caldut si-ti petreci timpul taind frunze la caini.Daca sistemul era corect,nu erau imputerniciti ,fini,nasi,apropiati,lingai etc.Esti de ac0rd ca 50%sa fie dat la unii de 8-9 ori?la fratii comandantului,etc?ce fel de ofiteras parvenit esti?

  1. Amice, eu am pus o problemă de principiu. Sunt de acord cu tine că abuzul de împuterniciri nu este normal, dar sunt situații în care chiar se impune din diverse motive obiective care pot apărea și nu poți să demarezi o procedură de examen peste noapte. În legătură cu statutul meu nu ai nimerit-o. Nu sunt ofițeraș și nici parvenit. Sunt un simplu agent care în mulții ani de sistem penitenciar am îndeplinit, benevol, și atribuții de ofițer în paralel cu cele de agent. Și, da, am beneficiat de 50% pe bună dreptate, dar în niciun caz de 8-9 ori la rând, deși poate că ar fi trebuit.

 5. 145,DACA AR FI STRICT DUPA LEGE NU MERITAI50%,AROGANTA TA,EXPRIMAREA.”ANII MULTI” CRED VRE0 10-12 ANI DE SISTEM,FELUL IN CARE PUI PROBLEMA ,CRED CA AI STAT IN GENUNCHI,IAR BOSS CU DOSUL.o zi buna

Comments are closed.