Categories
sindicat

Penitenciarul Timișoara, ceva COVID dar fără bărbi

Știm deja că unii colegi – directori de penitenciare au porniri autoritare. Nicio surpriză. Partea proastă e că se întâmplă să fie o coincidență între lipsa de respect față de colegii-subordonați și tot felul de încercări comunistoide.

Pe scurt, dacă lucrați la Penitenciarul Timișoara pe lângă nesperatul prilej de a fi în epicentrul epidemiei penitenciare de coronavirus cu un director care cere ANP instrucțiuni privind sesizarea Parchetului împotriva colegilor-subordonați în cazul în care se îmbolnăvesc deținuți, nu veți putea putea purta barbă, de exemplu. De parcă le rezolvasem pe toate în penitenciare și bărbile mai rămăseseră problemă.

ART. 106 - ROF Penitenciar Timisoara
ART. 106 – ROF Penitenciar Timisoara

Sigur, există limite ale decenței care trebuie respectate, dar asta nu presupune să ne întoarcem în timp doar pentru că directorul preferă bărbații – colegi cu barba rasă și îngrijită. Nicio altă aluzie cu exepția celei referitoare la pornirile comunistoide ale întâiului aducător de venituri pentru sistemul penitenciar cu prețul unor subordonați chinuiți.

În context

Cât ne costă veniturile proprii? Asta-i întrebarea!

Resursa umană, teorie și practică

Fără arme și în inferioritate numerică

16 replies on “Penitenciarul Timișoara, ceva COVID dar fără bărbi”

Asta cu barba e mizilic pe langa altele….Nu se mai pensioneaza domnule si asta ca e satula lumea de el.Asta se intampla cand esti director de cand te stii,incepi sa ai impresia ca tu chiar esti destept…..Noroc ca a venit UE peste noi ca altfel ne conduceau tot aceleasi specimene inca 20 de ani.Nimeni din cei care ar trebui sa vada nu vad nimic,nu aud nimic,pun batista pe tambal si treaba merge inainte.ANP la fel doarme somnul vesnic.Domnule Dumitrascu trebuie sa infiintati o filiala si la Timisoara……sindicatul celalalt e praf…platesti cotizatie degeaba…

Colegii din aceasta unitate nu vor posta reactii la acest articol intrucat li s-a impus un regim de teroare. Recent, un subordonat a fost destituit pe motiv de…purtator de barba si alte abateri sesizate de vanatorii de capete, atent selectionati pentru lichidarea oricarui angajat care misca in front. Ironia sortii este ca, in prezent, Alexeev este infectat si a fost confirmat pozitiv. In plus, sunt angajati din anturajul “intim” al directorului care au intrat in contact direct cu acesta, prezinta aceleasi simptome ori au fost confirmati cu SARS cov2. In acest context, se pune intrebarea: Alexeev se va autodenunta pentru acelasi motiv pentru care a solicitat ANP-ului sesizarea organelor abilitate impotriva altor colegi? N-ai sa vezi asa ceva! El merge pe burta, este Zeus si-i este permis orice. Nu-i asa, “imparate”?

Asta nu e nimic, sa vedeti la penitenciarul din Bucuresti Jilava, intitulat mereu prin placute si acte “Bucuresti Penitenciarul Jilava Bucuresti” care oricum nu este in bucuresti ci in Jilava daca e sa fim carcotasi 😛 acolo doamna director adjunct pe viata isi trateaza subordonatii ca pe servitori si pe cei care ii pica in dizgratie cu racnete si umilinte. Reclamatiile unor colegi nu au induplecato, ba mai mult, ii vaneaza de ani de zile pe cei care au indraznit sa o reclame, pe unii chiar i-a distrus de au plecat din sistem.

Altii au grija sa se reprofileze in soferi, plimbatori de animale de companie la veterinar, sa ii faca cadouri, etc

Cum!! Alecsev are Covid? Imposibil asa ceva, nu l-au salvat Masonii?😂😂 sau la intrunirile masoneriale la care merge, e picat tot pe sub masa?

Se presupune ca alecsex, fiind un glorios detinator al titlului de doctor, aplica intens cele 2 metode deja brevetate si aprofundate in vasta lui cariera “stiintifica”. Metoda 1 – “Alcoolul este viata si viata e alcool”. Metoda 2 – “Macar eu sa scap”…

Dar pe noi, majoritatea, cine ne apara? Sindicat nu, barba nu, alcool nu, femei nu ( femeile sunt ale lui Alecs si care nu pica la papură e neloiala) bine ca are peste tot sclavi care-i fac menajul acasa, ascund, rezolva, cară totul pentru el, plus ca acum a mai si facut un focar de Covid de rasună Carpatii. Dar nu va recunoaste ca iubitele sale puncte de lucru au virusat 50% din personal si detinuti..incă cauta un vinovat.

Organizati-va si aparati-va. Suntem in 2020. Ne organizam si ne aparam. Nu e suficient sa ne plangem. Nu e usor, dar colegi din alte cateva zeci de penitenciare demonstreaza ca se poate.

Aveti dreptate. Dar la Timisoara nu se misca nimic fara ca el sa stie. El decide pe ce post sa dai examen, cine se va angaja in sesiunea aceasta, el compune R.O.I.-ul, el e sindicatul si multe altele. Unu care e mai curajos va renunta la idei pentru ca nu-l va sustine nimeni.

Ca sa-i luati puterea asta absoluta trebuie sa va organizati. Nu e suficient sa scriem pe site. Ma repet, dar asta e adevarul. Sunt cateva zeci de unitati penitenciare care demonstreaza ca se poate.

Eu am fost destituit din sistem fiindcă nu am dorit sa-l salut pe domnul Iordan Marius. Am înțeles că acum lucrează la ANP la Direcția Tehnologia Informației și Comunicarii.

Ai fost destituit ca ai lipsit si întârziat in mod repetat de la serviciu.Motivele subiective le stii doar tu,cele obiective,restul care te cunosc…

Iordan asta e de la Vaslui, sper ca nu și-a luat-o în cap ca de nu,,, ii scoatem dosarele și l pun cu picioarele pe pământ imediat, avem destui informaticieni care,,,, dacă vor fac pipi pe ai noștri. Aici ca și specialiști vin doar rebuturi.

Azi noapte a murit un deținut de la Pentinteciarul Timișoara depistat cu covid iar altul este internat în stare gravă.

Bineinteles ca directorul va tine piept tuturor atacurilor asa cum stie el mai bine. Marica si medicul sef vor fi aruncati in lupta si vor fi sacrificati, ce dreaq! Ca si cum el nu ar fi dat niciodata ordin sa iasa punctele de lucru in plina pandemie si sa infecteze toata unitatea, colegi si detinuti la un loc. Iar dispozitia a fost data de “el cappo” in timp ce erau suspendate vizite, instante, etc. Nu l-a interesat decat de propasirea numelui si indestularea propriului buzunar. Pentru proprietati, vacante si chiolhanuri in zone exotice, alexey lasa in urma chiar si cadavre. Acum intelegeti caracterul acestui individ? Dar mai conteaza?!?

Ce vorbe!! Dar este ok Împaratul? S-a pus pe picioare dupa lupta cu nemilosul virus? Bine ca ne scrie pe watssap sa ne protejam, de cine? de unu ca el? Mai nou iara s-a reactualizat conducerea sindicatului, tot lingaii lui au iesit, care sunteti cu capul pe umeri nu mai sponsorizati sindicatul…nu aveti ce face cu 50 lei lunar? Poate pavelele din curtea lui Alexev sunt si din banii vostri, cota la sindicat.

Comments are closed.