Categories
sindicat

ANP, dispoziții privind comunicarea rezultatelor sesiunii de mutare a polițiștilor de penitenciare

ANP cere prin adresa 55500/09.11.2020 ca unitățile penitenciare din subordine să comunice rezultatele solicitărilor de mutare a polițiștilor de penitenciare sau, după caz, să continue procedurile acolo unde este cazul.

Vă comunicăm că, în perioada 04 — 06.11.2020 la nivelul Administrăţiei Naţionale a Penitenciarelor, au fost analizate și avizate cererile de mutare ale polițiștilor de penitenciare definitivi, pentru care cel puțin unul din cele două avize, de principiu, prevăzute la art. 3 lit. c) și d) din Ordinul ministrului Justiției 155/C/2020, a fost negativ.

Facem precizarea că în această sesiune au fost.depuse de către polițiștii de penitenciare definitivi, 3973 cereri de mutare, din care 726 cereri au fost avizate pozitiv atât de unitatea sursă, cât și de unitatea de destinaţie, iar-dincele pentru care cel puțin unul din cele două avize de principiu a fost negativ, conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a acordat 336 avize pozitive și 2911 avize negative.

Cererile de mutare ale polițiștilorde.penitenciare au fost analizate fiind avute în vedere aspecte ce țin de oportunitatea și necesitatea mutării, situația deficitului de personal din fiecare unitate, problemele persohăle invocate, documentele justificative atașate, precum și alte aspecte elocvente în soluţionarea acestora.

Luaţi măsuri de comunicare a avizului negativ polițiștilor de penitenciare aflați în această situație, iar pentru cei, ale căror cereri de mutare au fost avizate pozitiv și pentru care nu este necesară susținerea probelor de verificare a îndeplinirii condiţiilor de ocupare a postului sau departajarea, luați măsuri de emitere a actelor administrative de mutare.

În situația în care este necesară parcurgerea următoarelor etape stabilite prin calendarul procedurii de mutare (susţinerea probelor și departajare) și nu există posibilitatea constituirii gomisiilor la nivelul unității, veți solicita sprijinul AdministraţieiNaţionale a Peniteniarâlor, până la data de 10.11,2020, ora 12.oo, pe adresa de email dmru@anp.ro. (Sursa: ANP 55500/09.11.2020)

PS. Nu avem lista oficială, iar cea care a circulat pe diversele canale de comunicare din câte știu nu provine de la ANP și are destule erori. Solicitați, deci, informații oficiale prin birourile de resurse umane.

În context

Cererile de mutare depuse de polițiștii de penitenciare, în Consiliul de conducere al ANP la 04 noiembrie 2020

Lista posturilor disponibile pentru mutarea polițiștilor de penitenciare

Precizări ANP în legătură cu sesiunea de mutare a polițiștilor de penitenciare

10 replies on “ANP, dispoziții privind comunicarea rezultatelor sesiunii de mutare a polițiștilor de penitenciare”

Bataie de joc aceasta sesiune! Au primit aviz pozitiv persoane care au avut aviz negativ de la ambele unitati iar altii cu familie care lucreaza de cativa ani in alte judete au primir aviz negativ. S au facut multe jocuri de culise! Urat, tot sistemul PCR functioneaza

Trăiască pilele și nepotismul ! Pilosii se muta in aceiasi localitate de la o pușcărie la alta ( vezi Jilava-Rahova, craiova- cd Craiova ) care n-au pile stau plecați in continuare .

Domnule presedinte,
S-a mai trimis adresa la MJ pentru clarificari cu plata sporurilor in CO? Se incearca minunea de ANP de a rezolva in acest an aceasta problema transata de instante favorabil clar in favoarea noastra?
Cu respect!

Da. Am primit si raspuns. MJ intentioneaza sa depuna un recurs in interesul legii. Am postat si pe site. Mai avem deci de asteptat pentru o aplicare unitara.

cand va fi urmatoarea intalnire a grupului de lucru a deciziei 51 a ICCJ ?
Unitatile au avut termen la adresa trimisa de anp cu simularile pana pe 06.11.2020.

Nu stim inca. Asteptam ca ANP sa centralizeze si sa ajunga la o concluzie. Probabil ca saptamana viitoare.

Se stie cu ce data vor fi mutarile de la o unitate la cealalta? Cei de la RU nu stiu sa imi zice ceva concret! Multumesc!

Inca nu s-au finalizat procedurile de departajare acolo unde mai este cazul. Dupa ce se finalizeaza depinde de cat de repede se misca hartiile. Asta e motivul pentru care nu stiu concret. Poate fi un 1 ianuarie, dar poate fi si mai tarziu.

Nu are legatura. Se vor face cand se va finaliza procedura si emite deciziile.

Comments are closed.