5 thoughts on “Schimbări la Penitenciarul Vaslui ca urmare a neregulilor reclamate de sindicat

 1. Situație asemănătoare cu cea de la poarta albă, campioni în corupție și mușamalizări , dar acolo nu au fost nici demisii, nici destituiri, nici măcar o schimbare, deși au capul plin de bube, cine credeți că-i protejează?

 2. Felicitari!! Dar este prea putin. Asta cu chiria fictiva si divort pentru chirie se practica la greu. In plus, furatul din bani publici, mai ales cand folosesti minciuni si documente false sunt fapte penale, nu ar trebui ca respectivii sa ramana in penitenciar dar de partea cealalta a gratiilor, sau avand in vedere toleranta corupta fata de colegi nu se va intampla ca deobicei nimic?
  La sporuri date pe tot felul de criterii sunt probleme cred in toate unitatile.

  La fel si cu deconturi si aceste fonduri luate de la straini, vezi Jilava, doamna judecator si directorii de acolo sunt bagati adanc in chestia asta. dar daca doamna judecator s-a casatorit cu norvegianul, nici strainii numai controleaza nimic, ai nostri oricum nu se deranjau. Apropos de Jilava, doamna director adjunct inca isi mai deconteaza fictiv transportul, aducand bilete false, cand este dusa si adusa de un servitor de la educativ, facut comisar sef in timp record, exceptional omul. Si mai primeste portocale si bomboane de la lustruitorii de … ?

  1. In toata tara…toti decontam transportul ptr concediu la Tulcea si Arad.
   Corectilor de asta nu ziceți nimic?
   Si mai pot continua.

Comments are closed.