7 thoughts on “Mesaje de pandemie pentru polițiștii de penitenciare

 1. Sa stiti ca suntem puțini care venim la munca in weekend…..majoritate colegilor cand sunt sunați….ba sunt la cumpărături….ba plecati din localitate.
  Nu e normal doar unii sa respectăm obligațiile iar alții sa se fofileasca….nu este o amenințare….este strict cadrul legal.

 2. Daaa!
  Din practica am vazut ca ce crede un director ca inseamna situații” temeinic justificate ” unele instanțe au hotărât că nu prea au fost…
  Lăsând contextul covid la o parte ,n am inteles cum poate pune cineva poprire pe timpul tau liber?
  Avem statut special si trebuie sa te anunt ca plec din localitate, da……dar nu cred ca este legal sa mi dai tu voie ,sau nu, sa plec in alta localitate în timpul liber.

  1. Be pro… Ai înțeles ca ai statut special, dar nu ai priceput ce presupune el… Ce nu ne convine sau nu e in favoarea noastra întotdeauna este ilegal! Gandire mediocra de major! Ia si citeste legislatia aia de statut special ca sa intelegi cum sta treaba…

 3. Mihai….mihaita ”sefutule”,statutul special e statut special,viata privata e altceva.Trebuie sa dau raportul si cand ma culc?aveti gandire de baroni,voi va credeti stapani pe plantatie

  1. Nu e vorba de a da raportul când te culci,sau cu cine – daca vrea sa afle nu e problema – e vorba că în banii încasați lunar intra și o sumă pentru dispozitiv de lupta. Asta înseamnă că din timpul tau liber unitatea te poate chema la muncă în unele cazuri care trebuie sa fie bine justificate. Că unii șefi fac abuzuri și cheamă lumea la muncă, că așa ” vrea mușchiul meu” sau de fiecare data pe aceiași e altă treabă și pentru abuzuri exista sindicat sau Parchet. Dupa caz. Ce nu convine e aia cu părăsit localitatea după ce aprobă directorul. Asta e în statut și nu am văzut pe nimeni sa se oripileze la data dezbaterii statutului ceea ce înseamnă că au prezentat interes la vremea aia doar banii,funcțiile și gradele.Si deconturile.
   Viața de militar,polițist,polițist de penitenciare sau alte structuri militare sau care sunt cam pe aceiași structura de funcționare presupune niste privațiuni in plan personal.Cu asta trebuie sa se împace unii cu toate că nu sunt de acord dar banii sunt buni și pretențiile mari.

 4. Florin V e greu sa înțelegi tu… Citeste si comentariul colegului Rudolf si poate totusi intelegi… Dar ma îndoiesc.. Nu are nimeni gandire de baron, doar IMI STIU DREPTURILE CAT SI OBLIGATIILE pe care le am la pachet cu meseria asta… Ramai mediocru si frustrat!

Comments are closed.