Categories
penitenciar

ANP dispune acordarea majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție

ANP ne informează că a fost demarată activitatea de acordare a majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție pentru trimestrul IV pentru angajații din penitenciare.

ANP-DMRU informare 50% T4 2020

În context

ANP, consultare privind acordarea majorării de 50% pentru lucrări de excepție și misiuni speciale

OMJ privind majorarea de 50% pentru lucrări de excepție și misiuni speciale pentru polițiștii de penitenciare, publicat

MJ, aceeași procedură pentru toți polițiștii de penitenciare la acordarea majorării de 50%

4 replies on “ANP dispune acordarea majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție”

Sa-i dea ANP ul 50 la suta si domnului Daniel Conea de la Mioveni va rugam frumos… Datorita managementului “profesionist” al dansului am reușit sa distrugem o puscarie intreaga….umbla vorba ca el si catelul Leonard ar avea guvid dar vin in continuare la munca… Domnul daniel sta pe fiecare zi in poarta la acces si decide de parca e srl ul dansului cine intra si cine nu in unitate… Ba mai mult a reusit sa infecteze agentii din pc 1, sef schimb etc…Un birou itreg de resurse umane este carantinat si anp ul doarme… Acolo avem un caz de dosar penal dar nea danel mușamalizeaza tot ca daca se rupe piciorul de la scaun isi frange gatul…

50% pentru cei agreati, care fac parte din gasti si clanuri. Sa desfiinteze odata sporurile. ca sa se ghiftuiasca unii de la tzatza infinita a bugetului de stat.

Sursa de nervi si demotivare pentru cei seriosi, carora astfel li se atrage atentia: nu mai trage sa faci treaba, ca automat ii pui intr-o lumina negativa pe cei agrati, nu asa se face etc…oricum dupa ce ti se da cu flit parca nu mai ai chef sa te ostenesti prea mult.

De ce va mirati? Tot timpul a fost asa. Fiecare director si-a cadorisit slugile. Alexeev- de prisos sa mai amintim penitenciarul- asa isi plateste pe cei ce lucreaza in ograda lui. Ce plata? Le-am dat salariu de merit! Vive le roi! Ca nu e mort…

Comments are closed.