Categories
sindicat

ANP, actualizare a valorii normei de echipare pentru polițiștii de penitenciare

ANP a actualizat și în acest an valoarea cotei-părți a echipamentului pentru polițiștii de penitenciare. Nivelul în plată fiind înghetaț prin OUG 114/2018, câștigul este doar pe hârtie.

În context

ANP despre achiziția de echipament și uniforme pentru polițiștii de penitenciare

FSANP, solicitare privind înlăturarea plafonării la normele de hrană și echipament

ANP reamintește că folosirea echipamentelor de protecție în penitenciare este obligatorie

12 replies on “ANP, actualizare a valorii normei de echipare pentru polițiștii de penitenciare”

Nu are legatura cu acest subiect! Stiti cu ce data au loc mutarile de la o unitate la alta? Curios este ca cei de la R.U. nu stiu nimic concret! Va multumesc!

Nu e o data fixa. Imediat ce se finalizeaza procedurile pot fi emise decizii.

Buna dimineata domnule presedinte,
Anul trecut se incercase pe final de an actualizarea si deblocarea normei de echipament (pentru aia de hrana s a rezolvat intre timp), se mai are in vedere si actualizarea Celei de echipament pe finalul anului dw catre ANP sau MJ ?
Avem cea mai mica norma dintre toti,se putea gasi intelegere daca exista implicarea din partea anp…..o sa raman cu ea asa mult si bine, e diferenta mare totusi fata de MAI,MAPN…

Cam greu cu intelegerea. Asta ar insemna sa se elimine plafonul doar pentru noi nu si pentru ceilalti, ceea ce nu cred ca va fi acceptat. Am incercat deja anul trecut ceva de genul asta.

Anul trecut nu era departe de reusita…
S-a discutat ceva (chiar si neoficial) de cei 25% de la 1 ianuarie?
Ar fi bine sa luam masuri din timp ca ne trezim cu OUG de sarbatori si stam cu ochii in soare…
Acum ,mai nou trebuie proteste pt ceva ce ti se cuvine ,nu pt a obtine in luus…in ce tara traim

Din pacate, legea n-a fost modificata si e mai greu de crezut ca se va intampla acum ca am trecut printr-o parte din pandemie. In ceea ce priveste diferenta de 25% aplicabila din ian 2021, si oficial si neoficial, informatia e ca se aplica legea in vigoare, sumele necesare fiind incluse in buget.

Parca am vazut o forma acum vreo 2 luni. Ar trebuie sa fie pe site-ul MF.

Nu este facut bugetul,tocmai deasta nu il fac ca stiu ca nu va trece de actualul parlament si asteapta alegerile ca sa pot lua ce masuri vor si cand nu se va mai putea face nimic…

Este ilegala publicarea proiectului de buget când sunt alegeri parlamentare în ultimele 3 luni ale anului. Proiectul de buget v-a fi prezentat de noul guvern. Ministrul finantelor a fost întrebat dacă vor fi majorate salariile cu 25% (la bugetari) și a zis ca nu poate dezvăluii nici acest aspect dar sa avem în vedere ca un buget se construiește pe legislația în vigoare.

Avand in vedere faptul ca era in avantajul lor sa confirme ,daca aveau de gand sa o faca,zicea(cel mai probabil vor proroga termenul de majorare,sper sa nu am dreptate….)
Asa cum au zis de altele ziceau si de asta.
Ideea e ca ,nu toti bugetarii mai au de primit fractiile de 25% (2 la nr) ,suntem doar structurile din marea familie ocupationala de aparare si profesorii,restul, “smecherii” sunt la nivelul 2022 din 2017(parlamentari,medici,functionari din administratii locale si centrale) dupa ce ca au beneficiat de bani ij plus cand ar fi trebuit sa ajunga in 2022 la maxim,acum sa decontam noi efectele pandemiei e dezgustator….

Comments are closed.