11 thoughts on “Ministerul Justiției, strategii împotriva criminalității organizate

 1. Când noii angajați visează să își ia BMW și Audi de a doua zi in care s-au angajat despre ce rezilienta vorbim? Dorința de a avea foarte mult și imediat e din ce in ce mai mare.Nu strategiile lipsesc în sistem,cu oamenii care sa le pună în practică.Avem angajați care au acces la toate datele cadrelor și care au legături cu lumea interlopă și nu deranjează pe nimeni.
  Și puțin off topic: au prelungit până la urmă posibilitatea decontării serviciilor turistice din 2020 in 2021?

 2. Sper să fie un ultim pârț al acestui domn, la care discursul elevat l-a deosebit de gargamel. În rest, legile justiției – varză, actul de justiție – anevoios, primești o motivare a unei hotărâri și după șase luni, aici, la Constanța, împuterniciri peste împuterniciri, abuzuri peste abuzuri.

  la revedere, d-le Predoiu, și s-auzim de bine.

 3. Buna ziua. Am și eu o întrebare care nu are legătură cu articolul. Voucherul de vacanta aferent anului 2020 poate fi luat și în 2021? Sau încă nu este nimic oficial? Va mulțumesc

  1. Noi nu avem vouchere, e vorba de decont. Parca era un proiect. Nu-mi amintesc sa se fi aprobat.

  1. Cred ca deja ne-au făcut…
   Am vb și eu și alții dar…
   Cred ca aste ne va fi soarta pe următorii 4 ani, nu vom vedea nimic pentru ca știm toți ca “ăștia” urăsc bugetarii.

   1. Pai sistemul de sanatate,administratiile locale,PARLAMENTARII ,practic toti functionarii publici au deja grila din 2022 ,mai putin profesorii si marea familie ocupationala de aparare,noi suntem singurii fraieri….(nu mai zic de nivelul sporurilor la 2009 si altele)
    Daca acceptam asta,ne meritam soarta.
    Speram la actiuni in forta,nu suntem bataia de joc a lor

    1. Sa nu fim iarasi ca si pana acum noi doi si alti vreo doi la actiunile astea de forta… Nu de alta, dar unii doar spera.

Comments are closed.