Categories
sindicat

ANP, proiect privind Codul de conduită etică pentru personalul din penitenciare

ANP retrimite spre consultare Proiectul privind Codul de conduită etică al personalului din sistemul administrației penitenciare.

Reamintim că proiectul inițial încălca serios viața privată a angajaților din penitenciare prin stabilirea unor reguli și obligații excesive pentru aceștia în afara serviciului. Motiv pentru care sindicatele au si avut destule observații la forma anterioară.

Proiect – Codul de conduită etică al personalului din sistemul administraţiei penitenciare – 23 Decembrie

În context

ANP, proiect privind competențele polițiștilor de penitenciare

ANP, proiect privind magazinele din penitenciare

ANP, proiect de modificare a normelor de salarizare pentru polițiștii de penitenciare

5 replies on “ANP, proiect privind Codul de conduită etică pentru personalul din penitenciare”

O porcarie birocratica, care sa ne ia libertatea de exprimare ca aducem atingere reputatiei sistemului. Deci nu mai spuneti stimati colegi cand iesit in oras ca lucrati unde sunt rude, pile, spagari, prosti si melteni cu duiumul, ca se promoveaza prin criterii strambe etc. Si sa vad eu politist care nu injura…Au mai creat un post nou, sa il dea si pe ala “cui trebuie”

art 12, 15, 18 si 19 sunt o gluma, mai ales aia cu buna intentie a turnatorului.

Dar Proiectul de Cod de Conduita Morala si Comportamentala pentru Hoti,cand se dezbate si cand intra in vigoare? Intreb si eu asa ca pentru opinia publica !!! Ne omoara ANP ul cu Proiecte ! Chestii supte din deget.Prea ii cocolosim,va spun eu.Ce mai faci maestre?Cum iti este maestre? Pai ia sa vina el sa…..

Glagorie ieftină!
Întotdeauna când o administrație simte nevoia să reglementeze scris orice, este clar că are o problemă în chestiunea asta. Sunt incapabilii să priceapă că rezolvarea nu stă în asta, ci în alegerea și determinarea oamenilor de a implementa politicile. Așa au făcut și cu celebrul avertizor de integritate. În unitatea mea, condusă atunci de unul dintre cei mai corupți directori, a fost numit avertizor de integritate cel mai imbecil ofițer din câți au existat.

Pey la Jilava cand doamna directoare comandant suprem a fost prinsa cu matza in sac ca a dat credite cu sutele pe spaga unor VIPuri, care mai erau si la “munca” sau in invoiri cumparate canda veau loc activitatile, au fost pusi sa investigheze doi educatori campioni la activitati fictive: unul care nu a intrat in viata lui in clubul sectiei si altul care punea hotii – clanul sportivilor si Borcica sa ii faca activitatile educative in timp ce el isi vedea de socoteli.

Comments are closed.