18 thoughts on “Înghețarea salariilor, scurtă istorie recentă și câteva opțiuni de reacție pentru angajații din penitenciare

 1. Mentalitatea romanului : “ Bine ca nu ne reduc salariu “.
  PNL, USR și toate partidele de dreapta vor ca romanii sa fie săraci, niciodată nu au bani pentru mărirea salariilor, niciodată nu sunt bani pentru mărirea alocațiilor, a salariu minim, etc .
  Ăștia sunt exact ca chiaburii de pe vremuri, populația sa fie săracă .
  N-au pic de respect pentru bugetari, departe de mine gândul ca in instituțiile publice sunt tote roz dar sa pui la zid toți bugetarii, militarii, etc este cel puțin lipsa de bun simt . Ne așteaptă 4 ani de foc .

  1. Foarte bine punctat,asta e reactia in unitati,”bine ca nu ne taie”.Sper sa reactionam cum trebuie la acest abuz al noului guvern,altfel ne meritam soarta.

 2. În finalul întâlnirii, ministru Bode a precizat că a luat în considerare argumentele organizaţiilor sindicale şi tensiunile ridicate la nivelul personalului MAI, sens în care a precizat că există mai multe variante de lucru şi ne solicită să vedem rezultatul acestora după şedinţa de Guvern care va avea loc în această după amiază”, se mai arată în comunicatul Sindicatului Europol.

  Sindicaliştii vor organiza, joi, un protest, între orele 10.00 – 12.00, în faţa fiecărei prefecturi din ţară.

  ”Salutăm, de asemenea, solidaritatea colegilor din penitenciare, al grefierilor şi al funcţionarilor din administraţia publică centrală, care vor veni alături de noi la protestul de mâine”, au mai transmis sindicaliştii.

 3. Catu: a inghetat salariile ca unora le-a crescut salariul mai mult decat altora.El echilibreaza acest lucru inghetand salariile nu scazand la unii – nu e cazul-sau crescand la altii-era cazul conform legii.

 4. Mda… ne a executat Catu frumos,si nu a lasat loc de nicio interpretare….
  Daca nu facem rezistenta puternica ,nu doar ca am pierdut anul asta marirea,cinva fi pt totdeauna.

 5. Suntem un popor de lași și proști ! Ne meritam soarta cu asemenea conducători ! E suficient sa vezi cine sunt prim ministru și ministrul muncii ! De președinte nu mai vorbesc , toți trei sunt cei mai slabi din istoria României !

   1. Probabil discutia cu ministrul va fi la fel de victorioasa ca a celor din politie de azi de la MAI.
    E clar ca nu tine de ministru,trebuie obtinuta intalnire cu primul minustru si toate protestele in fata guvernului si a ministerului cu presa,altfel sunt zero pt ei……

    1. Nu presedintii sau ministrii conduc o tara.De multe ori ei habar nu au de domeniul respectiv.Consilierii conduc din umbra.

  1. Asa sa fie oare? Chiar să fie totul pierdut si sa acceptam să-si bată unii joc de noi doar pentru că românul reacționează ca dumneavoastra mai sus?

  2. Cu asemenea mentalitate sa nu ne mai miram de situatia actuala!
   Proteste masive in fata MJ si Guvern.

 6. Am fost înțeles greșit Dl.Presedinte. De acționat am acționat și in 2010 la toate protestele inclusiv la București-Parlament și chiar acum vin de la protest .Am fost alături de colegii mei chiar dacă sunt la pensie.Cu mentalitatea mai ușor puțini sunt care au mentalitatea mea.Voi fi alături de voi la tote protestele pe care le organizați.

  1. Ati fost inteles exact cum v-ati exprimat. Nu e cazul sa va simtiti nici lezat si nici sa aveti pretentii de “mai usor cu…” 🙂

   Altfel, foarte bine ca va implicati. La multi ani!

Comments are closed.