13 thoughts on “ANP, proiect privind perioada de practică pentru polițiștii de penitenciare debutanți

 1. Când în articol nu se spune nimic despre drepturi, bani, sporuri, plata chiriei sau a ratelor, ci despre muncă, practică la locul de muncă, antrenament, învățat, comentariile tind spre 0(zero)!!

 2. Off topic. Dle presedinte ,cand se preconizează că ne putem vaccina împotriva covid 19?

  1. Suntem in valul 2. Stiu ca se fac pregatiri, dar nu stiu sa se fi stabilit exact datele.

    1. Vaccinarea nu este obligatorie. Dar la fel ca si la poliomielita cine nu se vaccineaza are un risc mult mai mare de a se imbolnavi.

     1. Din punct de vedere profesional, ma refeream. Eu am avut covid acu câteva săptămâni. Și nu intenționez sa ma vaccinez pana la toamna. Sunt imunizat.

     2. …din punct de vedere profesional, dacă nu ne vaccinăm, o vom lungi cu planurile de măsuri, cu purtatul măștilor, cu tot felul de carantine, cu limitările de mișcare în plus, cu alte îmbolnăviri, poate și morți, cu responsabilitățile care trebuie preluate de la cei bolnavi sau aflați în izolare la domiciliu, cu cheltuieli în plus ptr. achiziții de echipamente de protecție, cu blocare de concursuri și implicit cu deficit de personal-vor fugi și mai mulți la pensie dat fiind că oricum s-au înghețat salariile-salarii care au înghețat din cauza deficitului uriaș la bugetul de stat, deficit care se va adânci dacă nu stopăm pandemia. Dar nu-i așa oamenii de știință au devenit brusc niște imbecili manipulați de Bill Gates, care vrea să ne cipeze cu vaccinul?
      Vaccinați-vă, și terminați cu prostiile. Faptul că sunteți circumspecți, nu vă face obligatoriu mai inteligenți!

 3. @Jock. Comentariu exceptional. Noi ne-am ales meseria asta, cu obiectul muncii referitor la persoane custodiate. Daca nu noi, cei care avem o astfel de slujba, cine ar trebui sa dea exemplu in lumea asta? Sa fii antim, dar nu antiv!

Comments are closed.