13 thoughts on “Vaccinuri, coronavirus și alți viruși din penitenciare

  1. O sa asigure avocat si-o sa-i raspunda cu aceeasi moneda celui care abuzeaza de plangeri la parchet. Nu e chiar atat de complicat.

 1. Dezamăgitor articol. Domnule Dumitrașcu, vaccinarea este un act medical iar actele medicale sunt CONFIDENȚIALE. Nu interesează pe nimeni dacă vaccinati sau nu.

  1. Nu va place/intereseaza, nu cititi. Imi pare rau ca va dezamagesc, dar daca am ceva de spus o sa spun si n-o sa las dezamagiri anonime sa ma cenzureze. Eu o sa ma vaccinez.

   In plus, port masca in public si m-am si testat periodic. Nu vreau nici sa ma imbolnavesc si nici sa ii imbolnavesc pe altii din teribilism ori din alte motive personale.

   Asta ca sa nu mai spun ca nu prea intelegeti cum vine treaba cu confidentialitatea. Orice persoana poate oricand sa faca public ceea ce in ce o priveste e confidential pentru terti.

   PS. Cum se face ca tocmai speriatii de scenarii subversive mondiale nu inteleg ca si ceilalti care nu vad tot felul de microcipuri ascunse pe te miri unde au dreptul la opinie?

   Haideti totusi sa n-avem impresia ca scenarita e noul normal si ca cei care aleg o cale fireasca de a se proteja si de a preveni imbolnavirea celorlalti sunt cei care au o problema.

 2. Velicea director imputernicit ar trebui să își vadă de treaba lui .Când era ofiter de serviciu la Rahova strangea bani de la colegi pentru bautura.

 3. @Ela
  Cred ca creati panica in lumea noastra,a gardienilor.
  1)Sa inteleg ca iinduceti ideea ca dl Dumitrascu ar fi un influencer,ceva de genul dlui ala din Caracala(Alex C) si am fi cu mintea la nivelul unui adolescent?
  2)Sa inteleg ca toti doctorii aia care spun la TV ca se vaccineaza(medici civili si militari) incalca normele de confidentialitate ale actului medical?
  3)Sa inteleg ca a prezentat dl Dumitrascu numele colegilor care nu vror sa se vacineze si nu mai vad eu?
  Sa inteleg ca a obligat dl Dumitrascu pe cineva sa se vaccineze ?
  4) Nu mai inteleg nimic…..

  1. Puțulica, mai ușor cu pianul prietene
   Nu de alta dar ANP prin adresa trimisă prin unități a solicitat să se stabilească cine vrea să se vaccineze, nu cine nu vrea.
   Directorul a spus că se impune să mai adauge ceva de la el și astfel au fost făcute liste cu cine dorește ori nu dorește să se vaccineze, iar oamenii obligatoriu să de-a scris acest lucru
   Astfel de la adresa ANP corectă cum se remarcă și în articol, se ajunge la altceva și asta doar din vina director. Simplu nu, ori poate nu???
   Ulterior se plusează că cine nu semnează sau refuză nu mai este primit la serviciu, amenințare plecată tot de la director
   Am întrebat și eu colegi in țară și este adevărat, sunt multe exemple gen Jilava, Brăila, Galați, Poarta Albă, etc, în general penitenciar unde se află pe funcție împuterniciți.
   Degeaba se zbate lumea să facă ceva bun, dacă director penitenciar una citește și alta spune oamenilor că trebuie făcut, dar unde nu i nici Domnul nu cere. Vină aparține și DPCT care nu raportează corect ce se întâmplă, dar 50/ contează, nu???
   Vezi exemplu tău, părerea mea.
   Lăsați oamenii în pace, cei care au ceva liceu și au prins și alte vremuri se vor vaccina, cei care fac facultatea să primească funcție sau 25% nu sau vor face probleme colegilor
   Somn ușor

  1. Hai ca ai incercat sa spui si tu o fraza “desteapta” mai “zlm”, mai…. Stai linisti ca pe langa S.H. mai sunt si T.M. si Cantemiristii, Ecologisti si alte “nații” de stat si private.
   Fiecare e liber sa scoata pe gura ce vrea, chiar daca ii pute si mintea.

 4. Mai Simpatiku Gogu tu faci parte din aia enumerati.Stiu un film despre Gogu,era cel mai prost personaj,te regasesti?

  1. Ooo da’ ce te-a “durut”…:)). Stii bancul cu zlm, limitat si mizer? Indiciu z – vine de la Zdreanta cel cu ochii “din” faianta.
   Mai pune mana la munca si vino cu idei, daca le ai, despre si cum sprijinim actiunile sindicatului si dupa, sa veniti cu pretentii la presedinte. Unii ca tine stiu doar sa ceara si sa de-a la cap din spatele tastaturii, ca atat va “duce curajul”.

 5. ce limbaj folosesc detinutii ,asa limbaj folosesti si tu Gogu.Esti mult prea mic sa ma cobor la infectul caracter.Era un citat;; nu te pune cu prostu.Iti recomand filmu cu prostu Gogu

Comments are closed.