Categories
sindicat

VIDEO Nemulțumiri în rândul angajaților din penitenciare

Viorel Voicu, vicepreședintele FSANP într-o scurtă intervenție televizată reamintește care sunt revendicările angajaților din penitenciare și prefigurează acțiunile viitoare.

În funcție de rezultatele dialogului social cu reprezentanții Guvernului vom decide acțiunile viitoare, indiferent că asta înseamnă acțiuni mass media ori în strada pentru a sensibiliza opinia publică și, în consecință, decidentul politic care depinde de această opinie la viitoare alegeri.

Nu excludem nici așa-numitul protest prin “respectarea intocmai a regulamentelor”, care după cum știți va bloca activitatea din lipsă de resurse umane și materiale. Evident, însă, așa cum am procedat și în ultimii ani, vom reacționa gradual.

În ultimii 4 ani, ca să nu ne ducem prea departe în istorie, am mai obținut câte ceva prin aceste acțiuni(eg. ore suplimentare, angajări, suplimentare de buget), chiar dacă nu dezghetarea ca atare, încă de pe vremea când mulți viteji de azi nu aflaseră de înghețări deși se tot întâmplă.

În context

Pe scurt despre provocările începutului de an 2021 pentru personalul din penitenciare

Sindicatele din penitenciare în dialog cu ministrul Justiției despre problemele personalului din sistemul penitenciar

Pensiile militare, încotro?

9 replies on “VIDEO Nemulțumiri în rândul angajaților din penitenciare”

Păi io zic să ne bucurăm(pentru el!! 😀) că doar e de-ai noștri, adică fost comandant de penitenciar….

Eu zic să nu ne bucurăm, pentru că, de fiecare dată, se face referire la această persoană, că și cum ar fi fost angajat în sistemul nostru. Iar prin asta nu vor decât să arate că noi am fi cei care avem cele mai mari pensii, și nu e chiar așa…

@ sindicalistul
Că doar n-oi fi crezut că există cineva în țara asta(cu excepția ăstuia și a familiei lui..) care să se bucură că are asemenea pensie!? !?

Pentru personalul civil domnule presedinte cand se discuta ….asteptăm de ani buni o solutie si nici un raspuns …Ne tot amânati ….faceti fratiilor si ptr noi că si noi lucram in acelasi conditii…..Faceti hartii ,peste hartii ….iacă că sa schimbat si ministru si tot nimic …

Va inteleg frustrarea. Am tot facut tot felul de demersuri. Din pacate nu aprobam noi. Revenim asa cum am mai informat.

V-a raspuns MJ-ul cu privire la intalnirea online din aceasta saptamana cu,concluziile aferente ,cum a ramas dator ministrul?

Comments are closed.