Categories
penitenciar

ANP, sistem de credite pentru formarea profesională a polițiștilor de penitenciare

ANP introduce un sistem de credite care ar urma să se transforme în calificativ anual pentru activitatea de formare profesională a polițiștilor de penitenciare. Mai jos, detalii.

Notă ANP aprobare credite cursuri e-learning (2)
Notă ANP aprobare credite cursuri e-learning (2)

În context

ANP dispune reluarea activităților de formare profesională pentru polițiștii de penitenciare

Metodologia privind formarea profesională pentru polițiștii de penitenciare, publicată în Monitorul Oficial

ANP despre formarea profesională pentru polițiștii de penitenciare din sectorul operativ

15 replies on “ANP, sistem de credite pentru formarea profesională a polițiștilor de penitenciare”

Putem face si cumparaturi de creditele astea ? O bataie totala de joc. În loc sa se ocupe de situatia pandemica si de protectia personalului, neavând alta treaba, cei din ANP, născocesc peste noapte, fel si fel de idiotenii.

Și cine va tine sa nu respectati acele măsuri luate împotriva noului virus?

Se preconizau niste module de pregătire in 2021 cu privire la SASS… Vad ca au lasat o moarta… Dar pretenții de intervenție profesionistă au….

Cand te plictisesti la birou si te intreaba seful (sau nepotul,matusa ,unchiul) din Anp ce ai mai facut in ultimul an,ridici mana si dai in talpasi,ca sa ai activitae nu de altceva dar cine altcineva putea sa vina cu idei deastea geniale si meritorii de 50% decat unul care toceste scaunul degeaba prin Anp.Cand e vorba sa ne sustina demersurile mai sus nu ii vezi,din contra mai pun si bete in roate,cand e vorba sa dea in supusi sunt primi.

Sașa
Sunt prevăzute acele sesiuni in ordin.
Se vor face ptr că prevede ordinul, nu?

În primul rând trebuie făcut un sistem de acces centralizat , să puteți vedea domniile voastre câți lucrători frecventează cu adevărat sectorul de deținere (pușcăria) și câți vin la serviciu pentru a sta pe facebook , pt a se odihni , pt alte măgâriuțe și apoi mai născociți voi, fel de fel programe care halesc banii statului.

Așa e când te plictisești și nu ai ce face la birou.Iti mai fata mintea care o idee.Iar forma fara fond,iar să se mai fălească cineva cu un sistem prost preluat din alta parte.Pentru cine nu știe cei din medical au un sistem de genul asta,destul de prost,cursuri pe care le plătesc și nu învață nimic pentru că sunt făcute că sa bifeze cineva ceva.

@bambucea
Adică și…..cursați și cu banii luați!!
Poate cursurile sunt bune și necesare, da’nu se “leagă” de unii cu școli sanitare facute la “fără frecvență” sau la… foarte mare distanță (la fel ca unii ajunși ofițeri cu diplome de la S. H.).
Mare curaj ar trebui să ai, să te lași pe mâna unora ca ăștia….

Credite… informatizat. Testări psihologice… informatizat. Armata aia de psihologi și alți superspecialiști ce rol mai are?

De parca nu ajungea birocratia care era pana acum, trebuia sa mai adauge o minte creata cate un formular, cate o testare, ca sa isi justifice activitatea insipida.

@Nicu & Vasile și alții….
Eu propun să revenim la carnețel și creionul chimic după ureche, ce atâta informatizare….
Mai propun să nu se mai dea examene pentru accederea în sistem și oricine trece pe lângă poarta pușcăriei să fie încadrat direct pe funcție și coeficient maxime, acordându-i și titlul de “specialist de clasă”cu beneficiile financiare aferente!!!
N-ar fi mishto??

E vorba ca sunt altele mai urgente decat asta.Se vrea un program de pregatire fizica dar cand sa-l faci – el se vrea facut in timpul programului – ca in unele unitati abia ai cu cine sa iti faci treaba sau misiunile. Facem sport dar ca treaba are voleiul? Fotbalul? Nu mai bine faci ceva pentru autoaparare, lupta corp la corp, tehnici de imobilizare?
Dotarile abia iti ajung alea care sunt, bine…..ca si colegii sunt panarame si unii dintre ei si nu au grija de dotarile primite sau le distrug e alta treaba.
Nu spune nimeni ca nu e bine si cu informatizarea, tehnologizarea dar la fel intreb :cu cine? Ai o problema la o statie de lucru si singurul raspuns primit e sa ii dai restart sau “lasa ca trec eu pe acolo”.Si trece cand isi aduce aminte sau daca ii tot pisezi pe cei de la info. Si sunt locuri si la tura- ex ST si mai sunt dar asta mi-a venit in viteza – unde chiar ai nevoie de un calculator care chiar sa mearga nu sa dai o comanda si sa astepti 3 zile sa deschida un word.Asa ca degeaba faci sau vrei informatizare daca treaba ar trebui sa o faci cu un 386.
Bine ar fi o prioritizare .

nu ești departe de adevăr , așa e la poarta albă unde toată lumea e rudă cu aproape toată lumea…..și când îi cade o gratie în cap la mascat tot digitalizare se cheamă.

Comments are closed.