Majorarea de 50% pentru directori și directorii adjuncți

ANP, proiect privind acordarea majorării de 50% pentru polițiștii de penitenciare

ANP ne transmite pentru observații proiectul de OMJ privind acordarea majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție pentru polițiștii de penitenciare. 

În context

ANP, noi instrucțiuni pentru acordarea majorării de 50% în penitenciare

ANP dispune acordarea majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție

ANP, consultare privind acordarea majorării de 50% pentru lucrări de excepție și misiuni speciale

8 thoughts on “ANP, proiect privind acordarea majorării de 50% pentru polițiștii de penitenciare”

 1. Bună ziua tuturor
  Foarte bun proiectul, nici nu putea să fie altfel doar emană din străfundul celor mai speciali dintre lucrătorii de penitenciar.
  Personal, apreciez că se impune a se renunța la acest tip de proiect, valabil doar pentru un maxim de 5/ dintre noi și a dirija aceste fonduri spre titlul de specialist
  Părerea mea

 2. Cu respect Dl Președinte!Referitor la acest 50 ar trebui doar respectat acel OMJ care reglementează acordarea acestei majorări ,ptr ca acest procent se acorda doar in anumite condiții.Trebuie doar justificate acele activități care se încadrează in prevederile OMJ și asta nu la general:a îndeplinit atribuțiile din fisa postului de parca nu trebuia sau a desfășurat activități de prevenire a introducerii de obiecte interzise efectiv ce a făcut?Cred ca beneficiarii ar trebui sa fie doar cei care chiar merita.Din păcate au beneficiat numai șefii marii cu 6 luni consecutive care și-au asigurat perioada ptr pensii foarte mari.Dacă aveți posibilitatea sa vedeți situații pe unități cu inventatorii care au 6 luni pe ultimii 2-3 ani va veți minuna de acești excepționali .Din acest motiv media sare la gâtul pensionarilor ca sunt pensii colosale.Multă sănătate și respect

  1. Pai se pare ca unii au fost exceptionali prin a face a ce trebuiau sa faca prin fisa postului. Inseamna ca in rest nu prea fac ce scrie in fisa postului?

  1. Tot la semnat. N-a dat drumul la nimic noul ministru dar trebuie sa-l semneze la un moment dat.

Comments are closed.