ANP, intrucțiune privind formarea pregătirea profesională a personalului din penitenciare

ANP, intrucțiune privind formarea și pregătirea profesională a personalului din penitenciare

ANP a aprobat prin instrucțiunea 361/2021 o noua metodologie privind organizarea și desfășurarea pregătirii profesionale pentru personalul din penitenciare. Mai jos detalii.

În context

ANP, sistem de credite pentru formarea profesională a polițiștilor de penitenciare

https://fsanp.ro/2020/10/16/proiect-privind-concursurile-pentru-formarea-si-specializarea-in-strainatate-a-politistilor-de-penitenciare/

ANP dispune reluarea activităților de formare profesională pentru polițiștii de penitenciare

 

5 thoughts on “ANP, intrucțiune privind formarea și pregătirea profesională a personalului din penitenciare”

  1. Încă o treabă făcută pe genunchi că să iasă cineva mare reformator.Si răsplătit că nu se face nimic moka .

  2. O mare porcărie! În loc să ne preocupăm de imbunătățirea serviciului public furnizat, ne ingropăm și mai mult în hârtii, și în loc să punem oamenii în locurile unde e nevoie și unde contează, ne afundăm și mai mult în birocrație! Nu cred că mai trec 5 ani iar raportul dintre cei care lucrează în administrativ prelucrând birocrație și cei care lucrează în operativ va duce la blocaje în funcționarea penitenciarelor!

  3. Cred ca suntem singurii din sistemul de aparare cu asa ceva.Cred ca in viitor evaluarea anuala va fi facuta de o comisie formata din ppl si directorul anp pe post de observator
    Domnule presedinte mai exista in sistem asa ceva ?

    1. Nu stiu sa mai existe ceva similar in sisteul de aparare, ordine publica si securitate nationala, dar nici observatii n-am auzit sa fie prea multe inainte sa fie aprobata instructiunea. Abordari similare stiu in domeniul medical, asistenta sociala si psihologi.

  4. Daca in domeniul medical,financiar sau socio are cine organiza cursuri că sunt destule firme care distribuie medicamente, oferă consultanță și au oameni pregătiți, in domeniul siguranta penitenciara cine la face? Firma apărută ieri și deținută de vreun fost pensionat la 43 de ani și aflată în grațiile puterii?

Comments are closed.