Categories
penitenciar

Modificări la plata indemnizației de conducere și a sporului pentru acces la informații secrete pentru personalul din penitenciare

Ordinul privind stabilirea indeminizației de conducere și a sporului pentru acces la informații secrete de stat pentru personalul din penitenciare a fost publicat in Monitorul Oficial 136/10.02.2021.

În context

Mass-media și ministrul Justiției despre protestele angajaților din penitenciare

Plata integrală a indemnizației de concediu pentru angajații din penitenciare câștigată în instanță

Sindicatele din penitenciare în dialog cu ministrul Justiției despre problemele personalului din sistemul penitenciar

24 replies on “Modificări la plata indemnizației de conducere și a sporului pentru acces la informații secrete pentru personalul din penitenciare”

Buna ziua !
Se aplica de acum sau cand intra legea 153 in plata integral ( 2022 sau cine stie cand …) ?

Nu este o intrebare retorica, dar se modifica si se aplica, inclusiv in fluturasi, sau doar in textul legii ?

ordinul se refera la informațiile secret de stat. informațiile clasificate secret de serviciu nu intră în categoria secret de stat. cred că trebuia să stii cel putin atâta lucru.

Sa inteleg ca nu este afactat acest OMJ de noua ordonanta care plafoneaza sporurile in sectorul public? sau da?

Mersi, nea Stelică. Să fie primite. Mai bine mai târziu decât după vreo 3 ani de aşteptare. Poate nu mi le iei înapoi săptămâna viitoare. Nu de alta, dar vreau un calcul cât mai avantajos pentru pensie. Aştept haterii de serviciu să ma facă de panaramă.

Bună ziua, sporul de strict secret de 22% se acorda si pentru cei care sunt sef de compartiment?(ex compartiment informatii clasificate)

Functiile care beneficiaza sunt stabilite printr-un alt act normativ. De principiu, daca are acces beneficiaza.

Se pare ca deja orele suplimentare nu se mai platesc si doar se compenseaza cu timp liber corespunzator!

PENTRU CIONTU. DACA SCRIA VERDE PE ALBASTRU TE INTELEGEAM, DAR SCRIE NEGRU PE ALB …. BENEFICIAZĂ CEI CARE ”OCUPĂ O FUNCȚIE CU ACCES LA INFORMAȚII CLASIFICATE…” DECI POATE FI AGENT, OFITER CU FUNCȚIE DE EXECUTIE SAU DE CONDUCERE. NU ARE IMPORTANȚĂ GRADUL SAU FUNCȚIA CI DOAR FAPTUL CĂ NATURA FUNCȚIEI IMPUNE ACCESUL LA INFORMAȚII CLASIFICATE. EXEMPLU, ARHIVARUL CARE NU ESTE OFITER ȘI NICI NU ESTE SEF DE COMPARTIMENT . SPER CĂ NU ESTI SEF COMPARTIMENT INFORMATII CLASIFICATE…..CU PĂRERERE DE RAU DAR CRED CĂ ESTI PE DINAFARĂ.

Đar, ca să nu ne supărăm unii cu alţii şi să fim din nou, ca fraţii, ordinul se aplică la un salariu final prevăzut de legea 153, de prin 2022 încolo. Despre care, Guvernul spune că nu va mai exista. Legea. Dar şi salariul respectiv. Bine că avem ordin, totuşi. Nu se ştie niciodată.

Pai normal ca merita datorita numai conducerilor merge treaba asa cum merge!
Dați-le mai mult!!!

Domnule presedonte e adevarat cabieri a fost abrogat articolul 3 din legea care prevedea decontul turistic pentru anul 2021 ,? Adică cu alte cuvinte nu se mai decontarea serviciile turistice pentru 2021?

Am vazut ceva care prevedea ca se acorda articolul care prevedea acordarea pe 2020, dar nu am certitudinea ca e real.

In OMJ nu scrie cand intra in vigoare, deci sunt sanse f mici sa intre in plata la data publicarii. Dar e posibil ca ANP sa aplice o anumita tehnica: intrarea in vigoare acum a anumitor drepturi salariale stabilite prin legea unitara si astfel sa aiba argumente ca regula devansarii sa se aplice si la alte componente din legea unitara. O fi ANP asa de rational si calculat in tehnica negocierii salarizarii ? NU prea cred.

Comments are closed.