Categories
sindicat

ANP, întâlnire de lucru cu sindicatele din sistemul penitenciar

ANP invită săptămâna viitoare sindicatele la o întâlnire de lucru pe tema problemelor personalului din penitenciare. Nu-i rău. De văzut câte și cum se pot rezolva la nivelul directorului general.

Invitatie ANP intalnire de lucru 16032021
Invitatie ANP intalnire de lucru 16032021

În context

ANP, informare privind aplicarea Deciziilor ICCJ 51/2019 și 65/2020 pentru angajații din penitenciare

Deţinut evadat în 2019 de la Penitenciarul Arad, prins la furat în București

Mass-media și ministrul Justiției despre protestele angajaților din penitenciare

16 replies on “ANP, întâlnire de lucru cu sindicatele din sistemul penitenciar”

Au mai fost discutii si de fiecare data au ramas la stadiul de discutii pentru ca nimeni din ANP nu isi asuma unele chestii care ar trebui aplicate fiind prevazute prin legi sau sentinte judecatoresti.Toata lumea tine de scaun ca e bun sporul de aparat central+sporurile de puscarie si fara mirosul de hot.

A mai zis ceva ministru de stadiul RIL-ului si de semnarea ordinului cu specialistul de clasa?
Se angajase la un termen de 2 saptamani pt semnare

Dle președinte, poate le reamintiți celor de la Anp ca mai sunt si colegi care nu beneficiaza de decontul ratei la casa. Dupa parerea mea, nu ar trebui ca aspectul asta sa lipseasca de pe ordinea de zi. Multumesc!

Desigur ca domnului presedinte nu le e greu sa le reaminteasca celor din anp, dar 99,99% situatia nu se va rezolva, nu in sensul dorit, dle Gheorghe. Ratiunile sunt simple. Nu sunt bani. Totusi, daca va doriti rezolvata aceasta problema si, pentru a nu va mai considera discriminat fata de colegii care beneficiaza de decont, exista o solutie mult mai simpla la indemana. Puteti sa va relocati cu serviciul in alta localitate, unde nu detineti o locuinta si, astfel, deveniti eligibil pentru chirie si totodata pentru rata. S-auzim de bine!

Ei vor sa facă economii pe spatele nostru caci nu mai au ei ce fura, de 30 se tot fura in tara asta din toate pozițiile.

Mitinguri de protest se mai fac , sau sa ajuns la concluzia că degeaba se fac daca “ursului” tot nu-i pasa !

Mai e putin pana se vor împlini 30 de zile de la depunerea cererilor pt majorarea de 75%(scoala online) si inca nu s au lucrat spetele de care RU.Suntem fii ploii,nu se cunoaște procedura,etc.Ce se poate face dle presedinte?

“Bucur”- care este speță dvs?
Solicitarea ați completat-o corect?

Am completat o în chineză!!!)))Ce intrebare …..te face sa te doară mintea…..mai bune rămâneai agent!!!

De ce au intrerupt acordarea banilor pentru voucher-ul de vacanta?Am depus actele inainte de O.U. iar acum am fost anuntat de catre cei de la financiar ca A.N.P. -ul a blocat acordarea celor 1450 lei.
Se vor mai da sau…?Legal nu au nici un temei pentru blocarea/neacordarea acelei sume!!!

Da. Se vor da. Pentru cine a efectuat concediul inainte de modificarea legii.

Comments are closed.