Categories
sindicat

Alegeri la FSANP

Conferința Națională a FSANP a ales ieri noul Birou Executiv al organizației precum și reprezentanții de tineret și femei. Mai jos detalii.

Alegeri la FSANP

Birou executiv

  1. Președinte – Cosmin Dorobanțu (București)
  2. Vicepreședinte – Gheorghe Bran (Craiova)
  3. Vicepreședinte – Viorel Voicu (Bacău)
  4. Vicepreședinte – Alin Pop (Târgu Mureș)
  5. Secretar general – Ovidiu Bota (Gherla)

Comisii

  • Tineret – Alexandru Ivănică (Vaslui)
  • Femei – Daniela Prunău (Galați)

Președinte de onoare – Sorin Dumitrașcu (București)

Success noii echipe operative! Subsemnatul își încheie mandatul cu mulțumiri pentru toți colegii sindicaliști și nesindicaliști. În zilele următoare, despre discuțiile cu reprezentanții ANP.

În context

ANP, întâlnire de lucru cu sindicatele din sistemul penitenciar

ANP, informare privind aplicarea Deciziilor ICCJ 51/2019 și 65/2020 pentru angajații din penitenciare

Avem ministru la Justiție?

32 replies on “Alegeri la FSANP”

Deci, in continuare ne veti raspunde la intrebari cu amabilitate aici pe site?
Sau preia altcineva atributia asta? Putini operativi asa ca dvs 😉
Numai bine!

Sa ii transmiteti actualului presedinte si echipei de conducere faptul ca , comunicarea a fost una dintre cele mai apreciate calitati ale dvs si operativitatea raspunsurilor.
Lucru nemaiintalnit la nicio alta grupare sindicala, la dvs este chestie de minite/ rar sa fie ore in care postezi o intrebare si primesti un raspuns;)
Numai bine si mult succes!

Multumesc pentru dialog.Chiar daca participantii la discutiile de pe aici nu sunt toti membri ati raspuns tuturor.
Succes cu noile proiecte.Externe ca institutie sau tara?

Dl Sorin multă stima și respect.Apropiat de cadrele active și in rezerva.Sănătate multă va urez

Domnule Dumitrașcu,
Observ ca planificarile pentru sectorul administrativ s-au oprit. Aveți idee când se reiau?

Va mulțumesc,

Un sindicat deschis si transparent,contribuția si promptitudinea dvs este nemaiantalnita în sistemul de apărare a drepturilor sindicalistilor din România. Va multumesc în nume colectiv,si va rog sa lăsați “dialogul”,ca litera de lege ,drept moștenire!!!Respect!!!

Si eu tin sa va multumesc public, inainte de a ne departa, poate definitiv, poate numai de ochii online-ului, asa…Pe vremea cand stramoşu’ Românu-lui îmi tinea luni de zile dosarul personal in intunecimile sertarului de la RU central, a fost nevoie de interventia dvs. salvatoare pentru ca documentele sa plece catre MJ. Va multumesc in nume personal, dar si pentru relatia extraordinara pe care am avut-o si pe acest blog. De altfel, ma bucur sincer si pentru alegerea d-lui Cosmin Dorobantu, cu care, de asemenea, am avut relatii exceptionale. Dar, pentru ca si eu voi pleca in urmatoarea perioada catre alte treburi mai civile, va doresc multa sanatate, dvs. si familiei, si sa ne vedem cu bine, daca va fi sa fie! Va salut cu respect.

Daca tot avu loc un schimb de generații, poate era mai potrivit Patric ca secretar….
Mult succes d-le președinte în ceea ce o să faceți în continuare și mulțumim pentru ce ați făcut până acum pentru FSANP!

Multumesc. Patric a scos un scor bun la aceste alegeri. Probabil ca la viitoarele alegeri va ocupa o functie in Biroul Executiv.

FELICITARI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE D-LE DUMITRASCU !
Aveti forma finala a omj-ului (specialist de clasa) care a fost trimisa la MJ spre aprobare ?

Sper ca viitorul presedinte si administrator al site-ului FSANP sa fie la fel de activ ca si dumneavoastra. FELICITARI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE D-LE DUMITRASCU !

O sa fie cu siguranta. Mai raman si eu o vreme cat mai e nevoie de mine sa ajut.

Multumim pt tot !
Vin si eu cu o rugaminte, am solicitat decantarea serviciilor turistice in luna ianuarie a acestui an si am primit banii, dar eu nu am beneficiat nici anul trecut. Este posibil sa fi primit decontul pt anul curent si restanta de anul trecut sa o pot solicita in per urmatoare?

Puteti incerca daca ati facut concediu si aveti documente pentru perioada de dinainte de modificarea legii. Din cate inteleg ANP va opina pentru plaata concediilor efectuate in 2021 inainte de modificarea legii. Mai ramane si ca MJ sa avizeze, dar cum sunt deja unitati care au platit deconturi pentru concedii pe 2021 cel mai probabil asta va fi solutia.

Comments are closed.