Categories
ANP FSANP penitenciar sindicat

Plan de măsuri împotriva COVID-19

În data de 22.03.2021, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a emis o noua Decizie (nr. 490/22.03.2021) care completează Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, pentru perioada stării de alertă. 

Decizia nr. 490/22.03.2021 completează Decizia directorului general al ANP nr. 310 din 07.01.2021. Ideal ar fi ca o Decizie sa cuprindă toate Planurile de măsuri în vigoare, anterior emise pentru a evita bulversarea polițiștilor de penitenciare.

În context:

ANP, planul de măsuri anti-coronavirus actualizat

ANP, plan de măsuri privind prevenirea extinderii epidemiei de coronavirus actualizat

ANP, noi măsuri pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus

20 replies on “Plan de măsuri împotriva COVID-19”

Cred,ca sunteti prezenti maine sa-l ajutati pe Dl. Dogaru de la SCMD care dupa parerea mea si nu numai,lupta pentru drepturile noastre!!!!

Până nu demult pe site-ul ANP apăreau informări cu privire la nr. de infectări cu Covid în rândul personalului și al deținuților..
Nu s-a mai infectat nimeni în sistem în ultima perioadă?

Rog să-mi explice cineva(pe înțelesul meu!!!) de ce la aceeași rată de infectare cu Covid , este plasată în carantină orice localitate din țară, numai Bucureștiul nu….
Din nou unii e mai șmecheri!!

Plus că tocmai vacantele de pastele catolic și ortodox au fost unite.Va fi o aglomerație de nedescris prin toate zonele turistice.

Este posibil.

Problema este ca închid HORECA si in consecință se Închide si robinetul către bugetul de stat. Măsura care ne va afecta si pe noi in viitorul apropiat pentru ca nu vor mai exista bani in buget.

Nu ii inchid inca vor avea grad de ocupare mai mic si unde au restaurant va fi doar pentru cei cazati.

Si eu care credeam ca l-au copleșit problemele sistemului penitenciar… 🙂

SIIJ nu e treaba noastră. Dar noi suntem treaba ministrului si ar trebui sa ne acorde atenția cuvenita.

Nu știu cât ne-ar afecta. Prezenta lui la MJ a valorat cât absenta. Pana acum nu a făcut decât sa promită și atât. Nu a făcut pana in prezent nimic concret.

Domnule Dumitrascu este adevarat ca aceasta sleapca de idioti vor sa desfiinteze pensiile militare ? Pe mine nu ma mai intereseaza ca sunt pensionar dar va rog aveti grija de ceilalti oropsiti din sistem.Va multumesc pentru tot si va sustinem toti pensionari.

Sunt tot felul de zvonuri de ani de zile. Nu e nimic concret si nici nu cred ca sunt intr-atat de dobitoci.

Va salut Dl Președinte! Aveți ceva informații despre OMJ privind Legea nr 145/2019 art 113,114.Va multumesc anticipat și respect

Comments are closed.