Categories
ANP justitie penitenciar

Georgică ALEXEEV contestă examenul de director general ANP

UPDATE: Oficial, începând se azi 07.04.2021, Dan HALCHIN este directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Georgică ALEXEEV, directorul Penitenciarului Timișoara, contestă examenul de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Contestația este analizată astăzi la Ministerul Justiției (MJ) de către o comisie formată din 5 specialiști.

Locul 3 vrea locul 1

Cu o diferență de punctaj de 31 de sutimi, Georgică ALEXEEV vrea să îl devanseze pe Dan HALCHIN, considerându-se mai bun. Contestatarul a obținut al treilea loc în clasament la examenul de ocupare al postului de director general ANP.

Comisia 2 versus Comisia 1

O reașezare a candidaților (locul 3 sa ajungă locul 1) ar demonstra că prima comisie ar fi greșit, punând sub semnul întrebării calitatea și corectitudinea examenelor promovate de Ministerul Justiției (MJ). Tehnic, fiecare membru al comisiei 2 ar trebui sa ii crească nota lui Georgică ALEXEEV cu minim 32 de sutimi, pentru ca acesta să devină numărul 1.

Acceptarea înfrângerii poate poate fi un semn de maturitate

De multe ori avem impresia despre noi înșine că ”Suntem cei mai buni!”. Uneori nejustificat, alteori împinși de vocea unui ”sufleor” care ne spune: ”Ești cel mai bun! Deciziile tale sunt excepționale!”. În acele momente tinzi sa iei cele mai nefericite decizii. Maturitatea te salvează de cele mai multe ori să nu iei decizii detestabile.

 

17 replies on “Georgică ALEXEEV contestă examenul de director general ANP”

Domnule Președinte, există vreun proiect de lege sau de OUG, prin care se intenționează a se mări vârsta de pensionare sau scoaterea aptului limitat din lege? Văd că sunt mulți care vor să iasă la pensie în perioada următoare. Puteți să dați un răspuns concret? Mulțumesc, anticipat.

Bine ca nu se iau la puricat si tezele de Doctorat pentru ca iesea castigator detasat cu procentul de 80 la suta plagiat don Dottore….

Cred că DG a fost pus politic.Poate are dreptate Georgică.Dreptul de a contesta este legal.De ce vă supărați?

Nu se supăra nimeni ca a contestat. E un drept legitim.
Politic nu a fost pus directorul general. Dacă era pus politic nu lăsau așa o mică diferența între candidați.

Totul e o șmecherie. Merita sa fie nr. 1 .Era o încununare si pentru munca noastră unde mereu am fost primii. Sunt mulțumiți și nemulțumiți. Domnul ALEXEEV este o capacitate și un om deosebit. Cu barba ce ați fi vrut sa fim un penitenciar de călugări epilati și pensati?

La ce ați fost primii ? La cazuri covid , ca la altceva nu mi amintesc ….nu va mai umflați singuri😂😂😂 sa va laude altcineva

Colegule drag ești angajat nou în sistem sau ai lucrat numai în foișor. Cei mai mulți ppl.scosi la puncte de lucru, cele mai mari venituri aduse ANP-ului ani la rand pana si la fotbal am fost campioni etc.

Da, e perfect normal la un penitenciar de detinuti cu regim semideschis si deschis dintr-un oras bine dezvoltat din punct de vedere economic sa aiba astfel de rezultate. In rest, la un efectiv de detinuti in jumatate fata de Penitenciarul Arad, nu vad alte rezultate. Sa fim realisti totuși.

Colegule drag , nu sunt nici nou in sistem , nici in foișor nu am lucrat și nici nu lucrez . Dacă alea sunt realizări , mult succes atunci la fotbal 😂😂 sa l puneți in poarta pe domn director Georgica . Și repet , nu va mai lăudați , ca oricum nu aveți cu ce…

Ne lăudăm că avem mulți olteni în sistem…😃😃😂😂😂La dumneavoastră nu e cazul ,nu?

Doamne ce privire sugestiva are Imparatu’Mustelor……parca spune:dati-mi un punct fix si rastorn Universul…!!!?

Diferența foarte mică dar notele identice.Rade lumea de noi.Eu sunt neutru, dar cred în continuare că DG a fost pus politic.

Din păcate alde madam țurcan&Co coc o lege fara sporuri și cică ministrul justiției momentan e contra.

Georgel nu stie sa piarda! S-a saturat acum si de contestatia depusa curveste. Vezi ca nu esti tu cel mai bun? O spun doua comisii, dottore! Daca ai avea onoare-nu e cazul!- atunci ai inapoia banii aia luati degeaba pe lucrarea ta stiintifica. Teza ta nu se incadreaza nici macar la o lucrare de licenta! Iar tu te-ai falit cu titlul ani in sir. Acum la ce-ti mai foloseste? Te prezinti comisar sef dr cand te legitimeaza sia pe balta???

Comments are closed.