Categories
ANP justitie penitenciar

Pensiile militare nu se modifică – zice un ministru

Săptămâna trecută, Lucian BODE, ministrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a promis în conferință de presă că nu se modifică sistemul de pensii al structurilor MAI.

ANP copiază MAI

Cum Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a fost învățată mereu să ”ia lumină” de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), putem să ne liniștim pentru moment că ”Legea pensiilor militare” nu se va modifica.

Nu e un lucru rău să te inspiri de la alții ”mai buni”. Mereu am acuzat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) că nu are inițiativă și că face ”copy-paste” de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) când vine vorba de reformă. Însă acum m-aș bucura să-l văd pe Stelian ION, ministrul justiției, promițând același lucru celor 12.000 de polițiști din penitenciare.

”Oază de liniște” în rândul polițiștilor

De data aceasta ”oaza de liniște” promisă de ministrul Lucian BODE va detensiona polițiștii de penitenciare îngrijorați de o posibilă modificare ”noaptea ca hoții” a Legii pensiilor militare.

Coaliția de guvernare a învățat de la predecesorii lor că orice modificare a unei legi ”noaptea ca hoții” nu face altceva decât să scadă încrederea electoratului în partidele care promovează această metodă practicată cu rea-credință.

Cuvântul unui ministru…

Dacă nici în cuvântul unui ministru nu mai ai încredere, atunci în cine să mai crezi?!

În context:

Pensiile militare, reprogramate în Parlament

Institutii obligate la recalcularea drepturilor de pensie militara

MAI, promisiunile ministeriale, pe loc repaus

3 replies on “Pensiile militare nu se modifică – zice un ministru”

Se aude ceva in legătură cu testarea psihologica pentru șef tură / sef secție? Va mulțumesc

cand astia ca actuali parati de guvernanti se pronunta pe o tema sensibila, dand asigurari de bine…este clar ca se va intampla fix invers

O mare vrăjeală a ministrului de interne, dacă politicul decide vor modifica legislația indiferent ce a promis x sau y

Comments are closed.