Categories
ANP penitenciar

50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție pentru 4 luni din 2021

Majorarea de până la 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție se poate acorda în perioada imediat următoare, întrucât a fost publicat în Monitorul Oficial al României actul normativ care prelungește valabilitatea OMJ nr. 820/2015.

50% pentru primele 4 luni din 2021

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a trimis în unitățile penitenciare instrucțiuni de a solicita fonduri pentru a putea acorda majorarea de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție pentru primele 4 luni din anul 2021.

În context:

Majorarea de 50% a ”cercului relațional” al șefilor de penitenciare – dezbatere publică

ANP, proiect privind acordarea majorării de 50% pentru polițiștii de penitenciare

ANP, noi instrucțiuni pentru acordarea majorării de 50% în penitenciare

 

33 replies on “50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție pentru 4 luni din 2021”

Din pacate la Timisoara o sa asistam la acelasi spectacol grotesc cu aceeasi actori nominalizati si castigatori in acelasi timp a controversatului ,,a 38,, .mai nou in ultima perioada a ajuns as se ieie in familie. sotul ia in primul semestru iar sotia in al doilea sau invers. aceeasi sefi de departamente lipsiti de coloana vor reprosa prostimii interesul scazut pt anilingus fara de care nu se poate primi marele premiu.

Azi ultima de munca, înainte de Sărbătoarea Pascala, din nou și ca de obicei și bineînțeles Zmeul Timișoarean nu de baltă, nu a catadicsit sa treacă prin fiecare birou,încăpere,post,curte sa ureze sclavilor un paste fericit. Va urez,eu tuturor angajaților din sistemul penitenciar,,un Paște Fericit!

La Timișoara ii rău, bătaie de joc, corupție…… De ce stați la Timișoara ? Dacă sunteți așa buni aveți șansa să demonstati sunt examene pe care puteți concura, puteți schimba soarta “rea” a unității.
Referitor la eroul Gui (desenatul)cat era în curte se saluta cu 3 oameni și aia erau de pe secție (de la camere diferite) se lăudau între ei cu desenele și atât restul nimic….
Art28 omj 4800 se poate schimba sectorul de activitate nu este nimic interzis în mutările făcute.
Gaz urile nu au răsărit s-au depus eforturi de la cel mai mic până la cel mai mare beneficiază toți angajații de pe urma lor.
Baftă la examene celor nemulțumiți.
Întrebare: Oare cei care critica, înjosesc …. sunt spuma unități?

De ce le interpretati neapărat ca si critica! Timișoara are si foarte multe lucruri bune! A fost reclamata modalitatea prin care se pune presiune permanentă nejustificată asupra oamenilor si relationarea deficitara dintre management si “plebe”!! Asta daca nu faci parte din tabăra lor! Si grupurile de presiune formate din acoliti, care nu au repere morale! In cazul Gui, probabil ca nu a fost angajatul lunii, dar modul cum a fost executat, spune multe despre lipsa de scrupule! Ganditi-vă ca mâine puteti fi si dumneavoastră intr-o situatie similară! Cine o sa va apere?!

Nu am tatuaje, dar cunosc o persoana care și-a tatuat cicatricea suferită in urma unei arsuri. Ce facem? O dam afara? Mie mi se pare ca la dvs. este o problema de gândire învechita catalogându-l pe acel om “desemnatul”
Intr-un studiu, profesorul Michael French, declară că angajarea de manageri care continuă să discrimineze candidații cu tatuaje la posturile de lucru s-ar putea să facă compania să se aleagă cu un grup de solicitanți mai puțin calificați. Studiile anterioare au constatat că managerii care se ocupau de angajări în cea mai mare parte percepeau persoanele tatuate ca având mai puține șanse de angajare, în comparație cu persoanele fără tatuaje. Acesta a fost în special cazul celor cu tatuaje vizibile sau chiar ofensatoare, care sunt greu de ascuns la locul de muncă.

Sa nu aducem în discuție și ultimele ședințe de angajare unde Zmeul a fost premiat de fiecare proaspăt membru angajat oltean, bine printr-un intermediar membru intr-un sindicat international și șef de sectie cu câteva specimene de plastic sau hârtie depinde L.i sau E..o, toate astea pentru a avea doamna lui un viitor post călduț de ofițeri, bineînțeles când se va debloca.

Aici, banuiesc ca va referiti la finul si fina fratelui! Ce, nu mai are loc la secretariat?😂Dar ce e la Timișoara, o junta militară?!!!

Nu mai are loc ca agenta, va deveni ofițer și culmea va fi singura pe loc sau cu 2- 3 candidati de ochii lumii, a avut timp 2 ani sa facă diferite cursuri pentru a ocupa acel viitor loc caldut care este blocat de Zmeu doar pentru ea. Datoriile se plătesc, asa între neamuri.

Cu scuzele de rigoare, domnule Dorobanțu, tot Timișoara! Pentru colegii din țară care citesc si nu inteleg de ce se tot vorbeste despre Gui, facem o mica prezentare. Omul a fost angajat la grupa! Din cauza unor tatuaje si ca avea barba, a intrat in atentia Zmeului! Care l-a atenționat repetat, iar omul i-a raspuns ca-i permite legea! Si de aici a început vânătoarea! Basca, agentul si-a permis sa ridice ochii spre o doamnă, care l-a respins pe Zmeu! Agentul a fost sanctionat la foc automat de 3 ori in comisie (cam in decurs de 3 luni), mai mult sau mai putin justificat! La ultima, s-a propus sa fie dat afara, ceea ce s-a întâmplat! Dat afara intr-o zi de vineri, ca luni de cand revenea Zmeul, sa nu-l mai vada! I s-a interzis accesul in unitate, si nu a putut preda echipamentul, legitimație etc, pt ca nu l-au lasat, deși la incetarea raporturilor de serviciu exista prevederi clare sa fie predate! Trebuia executata dispozitia Zmeului! Omul a atacat in instanta deciziiile comisiei, care trebuiau acordate gradual si cel putin una dintre ele a fost desființată! Prosesul continua! Problema e ca a avut de suferit si sora lui, agent la secretariat pe functie, si mutata in operativ, pe motiv de stare de alerta, care nu avea vreo vina! La secretariat au fost adusi oameni noi! E corect sau legal ce s-a întâmplat?!

Cu un avocat bun….eu garantez ca o sa fie anulate toate sanctiunîe si o sa primească despăgubiri atât de la Zmeu cat si de la cei care execută ordinele fără să si gândească.
Avem un caz asemănător la Constanta….cand tot un Zmeu…dar complexat de înălțime…a procedat la fel si acum bate la usa victimei si contribuie lunar cu o sumă stabilită de instanța.
Cu privire la sora acestuia….ptr inceput o sesizare la corpul de control…ar fi binevenite.

Nu este deloc legal ce se întâmpla la penitenciarul Timișoara.Și nu numai. Parca sunt relatate evenimente din Rusia lui Putin, intr-o țara membra UE unde discriminarea de orice fel este sancționată.Sper ca justiția sa se pronunțe favorabil, dacă s-a făcut abuz la comisia de disciplina la comanda directorului.Și poate ajunge sa se și plătească pentru reaua credinta atunci când se iau astfel de măsuri abuzive. Lucrurile sunt evidente atunci când este mutat un om dintr-un post in altul și înlocuit, dar domnul director, ca și o fata virgina, spune ca a luat hotărârea temeinic justificat.Imi pare rău sa citesc la 30 ani de la revoluție, ca un angajat este dat afara din cauza tatuajelor și bărbii.

In sfarsit se lupta cineva și pentru drepturile noastre la penitenciarul Timisoara.Ne-am săturat de clanurile locale.Legea este egala pentru toata lumea

Vedeți cât de mult contează o organizație sindicală sănătoasă.
În celelalte unități dacă există liniște, există și pentru că în evoluția lucrurilor veghează și sindicatele.
Sindicatul este avocatul angajaților.
Nu știu cum atâta vreme un dictator ca domnul Zmeu a fost lăsat sa facă ce vrea.
Dragi colegi nu spune nimeni să fiți obraznici sa nu respectați regulamentele și legile dar nu stați în genunchi pentru ca atunci se instaurează dictatura.

Zmeul Alexeev de la P. Timisoara, cu siguranță sufera de complexitatea ,, (editat admin)” si barbosii ii sufla amantele, acesta fiind unul dintre motivele pentru care poarta campania ,,anti barba”.

Si sa nu uitam de directorul adjunct ,, Stefanel” Marica, care predica exact ca si zmeul de la Timișoara, dar la capitolul moralitate lasa de dorit. Cel din urma era si el capul unei retele de introducere de telefoane mobile in penitenciar.

Bună ziua domnule Dorobanțu! “Colectivul” se gândește la înființarea unui nou sindicat la Timișoara! Discutăm dupa sărbători!

E ciudat ca INIMA Revoluției din ‘89 nu are CURAJUL de a forma un sindicat LIBER in Penitenciarul Timișoara.

Va garantez ca aveți tot sprijinul echipei FSANP, de la documentele necesare constituirii unui sindicat, pana la sprijinul împotriva oricărei forme de ABUZ.

Dacă sunt corecți, nu ar trebui sa le fie frica de un sindicat independent. Sunt penitenciare cu câte trei sindicate sau chiar patru și lucrurile sunt așezate intr-un mediu de lucru normal. Căprăria, clanurile, nepotismul, abuzurile, represaliile ar trebui sa țină de trecut intr-un sistem de penitenciare modern.

Oare de ce?! Ar putea însemna bătăi de cap suplimentare pentru echipa de management?!😁 Sau metodele abuzive folosite de ei ar întâmpina opozitie? Sau s-ar afla unele lucruri despre punctele de lucru?

Pai se teme sefimea ca ramane fara “loveaua”. Va garantez ca, in cazul infiintarii unui nou sindicat apartinand FSANP, in trei luni vor migra toti catre acesta. Toti cei din actuala grupa sindicala. Nemultumirile sunt mari, toti stiu ca sunt cotizanti si-atat di ca de banii lor beneficiaza smecherii in frunte cu conducerea. De ce nu solicitati pres actual sa va prezinte un bilant: uite, asta e fondul, atat se strange lunar, am cheltuit acolo atat, acolo atat, mai sunt astia. E mare lucru? Pai el ar trebui sa faca asta trimestrial, ca sa nu zic lunar, sa stie si ultimul agent pe ce se duce cotizatia lui. Cand tu plaresti din banii sindicatului amenzi si in sedinta te faci coco ca suma asta o suportam noi, de parca ar fi banii tai de care dispui cum vrei tu, ce vrei mai mult? La Timisoara, fiecare sefut a preluat toanele satrapului alexei si sunt toti mosieri. Eu fac, eu dreg, unitatea mea, am nevoie de secretara, te iau la mine, am nevoie de consilier juridic, te iau la mine-a propos, Georgel, nu ti-a iesit cu cons jur acum la concursul asta, poate data viitoare te saruta; aveai ceva datorii la taticutul fetei sau te-ai facut tu tantos ca o angajezi??? Vezi ca toate se stiu? Ce credeai ca pun botul astia din comisie? Rusine sa-ti fie! De-aia mai ramai la serviciu, poate-ti mai pica si tie cate ceva! Nu te mai saturi!

Angajatii din penitenciarul Timisoara sa nu uite ca in comisia de disciplina cadre exista cel putin un membru desemnat din partea sindicatului.Pai, asa ii reprezinta la comisie? Buni executanti la ordinele “zmeului”?Ce sperante mai au sa le fie aparate drepturile daca sunt pe-o mana cu comandantul?Si mai mult il ajuta in abuzurile Lui.Eu zic ca merita niste plangeri penale

Cristi, ce te reține sa nu faci acele plângeri penale daca ai dovezi pe care sa te sprijini?

Domnu Realist sancționarea la foc automat cu scopul vadit de a da un angajat afara pentru ca nu-i facea placere zmeului, adica directorului penitenciarului, barba sau tatuajele, nu reprezinta abuz in serviciu condamnat in codul penal ca fiind infractiune? Ce draq ne mintim singuri? De parca nu stim ca acelasi director de la Timisoara fiind prin alte peniteciare s-a luat de angajatii care poarta barba. Omul are o problema!!! Da’ s-au gasit jutificari pentru a demite un angajat pentru abateri disciplinare. Bineinteles daca duci o vanatoare continua asupra unui om imposibil sa nu-l prinzi cu ceva.

Domnul Realist nu stie sau nu vrea sa spuna că una din cele 3 sancțiuni acordate cu “generozitate” de comisie😁, a fost anulată in instanta! Si uite asa, dat-ul asta afara abuziv, s-ar putea sa aiba efect de bumerang! Pentru ca nici membrii comisiei nu sunt experti in drept, dar in schimb sunt buni executanti!

Intrebati-i pe cei doi agenti membri ai comisiei ce mustruluiti au fost pt ca nu au fost de acord cu sanctiunea. Unul de la seful lui de sector, respectiv gavrilita cu g mic, pt ca este un nimic, nici nu poste fi caracterizat la cat de fricos si servil este, iar celalalt de la insusi imparatul, marele imparat sflat in cm, dar, telefonic l-a facut cu ou si cu otet pe asta ca si-a permis sa nu respecte decizia directorului. Care va sa zica decizia era deja luata de alexei, iar slugile trebuiau sa execute ordinul. Oamenii traiesc, executa serviciul tot la Timisoara, pot fi intrebati. Daca exista interes din partea unora si demnitate din partea celor doi, atunci dle realist, tot cu r mic, asta chiar miroase a abuz in serviciu. Si nu e singurul caz….

In special, ma adresez colegilor din Timișoara! Aceste practici trebuie sa înceteze, daca se intelege ca depinde de fiecare dintre noi! Zmeul, in primul rand, este responsabil acolo cu respectarea legii! Chiar dacă vor mai exista colegi care-i vor pune in practică derapajele, stă in puterea noastra de a stopa abuzurile! Bineinteles, si noi la rândul nostru trebuie sa respectam legea si regulamentele, pentru a nu-i da ocazia sa se răzbune! Pentru asta, e necesar sa fim profesioniști! Nu te poate forta nimeni sa faci un lucru ilegal sau contrar regulamentului! Chiar daca se pune presiune prin șefi! Se poate, ca dupa pierderea examenului de DG, Zmeul sa aiba frustrări personale, dar cred ca niciun angajat nu e obligat sa-i suporte toanele, jignirile, modul nepoliticos de adresare! Si in ultima instanta, poate că apariția unui nou sindicat, i-ar mai tempera apucăturile de felul asta!

Comments are closed.